Zâmbește cu încredere în orice clipă

Pentru a avea un zâmbet sănătos, din toate punctele de vedere, trebuie să știi cum să îl îngrijești și să îi oferi cele mai bune tratamente. Astfel, pentru cei care întâmpină probleme cu dentiția, soluția ideală este medicul dentist, care va avea grijă să te întorci la zâmbetul tău perfect prin orice tratament vei avea nevoie. Una dintre cele mai comune probleme este lipsa dinților, iar pentru aceasta, medicul dentist nu poate decât să sugereze cea mai eficientă și mai durabilă variantă existentă și anume un implant dentar.

Implantul dentar nu se cariază si nu doare

În cazul implantărilor  dentare discutăm despre o intervenție nedureroasă, rapidă și satisfăcătoare. Nefiind vorba despre structurii vii, nu discutăm, deci nici despre terminații nervoase, nici la nivelul implantului, nici la nivelul coroanei artificiale. Astfel, lipsa acestor nervi face ca procesul să fie unul foarte rapid și lipsit de orice fel de durere. După procedură pacientului nu îi este interzis să consume băuturi sau alimente fierbinți, însă titanul poate înmagazina aceste temperaturi și astfel, se pot topi straturile de os care vin în contat cu osul. De aceea, pacienți care au avut o astfel de intervenție trebuie totuși să manifeste atenție deosebită asupra danturii și să o îngrijească corespunzător.

Cea mai ridicata rata de succes chirurgical

Atunci când apelezi la un implant dentar nu o faci doar pentru o perioadă de ani, ci din contră, o faci pentru toată viața. Tehnologia avansată, materialele de calitate și competența stomatologului sunt doar câteva avantajele pe care le vei avea dacă vei apela la un implant. Astfel, conform studiile realizate de academiile de profil din SUA și Europa este dovedit științific faptul că rata de succes în clinica de implantologie dentară se situează undeva în jurul la 98% după 5 ani, 96% după 10 ani și 92% după 20 de ani. Totodată, dacă o punte dentară va rezista în jur de 10 ani, cu un implant dentar poți să spui adio problemelor cu dinții pentru tot restul vieții.

Restaurează zâmbetul în cea mai naturala maniera

Datorită faptului că prin implant se înlocuiește practic dintele integral, inclusiv rădăcina acestuia, se poate reproduce artificial funcția dintelui natural, care are o bază stabilă și puternică. Astfel, coroana care va acoperi pivotul, realizată din materiale de excepție precum porțelanul sau zirconiul, are rolul de a oferi dintelui un aspect cât mai sănătos și apropiat de dinții naturali.

Soluție eficientă pe termen lung

Deși poate părea costisitor pe moment, un implant dentar poate să reprezinte o investiție eficientă pe termen lung. Rezistența acestuia în timp te va scuti de vizitele la medicul dentist și vei reuși astfel să salvezi sume considerabile de bani. La Stoma Urgent vei putea să îți pui un implant denar cu doar 1000 de lei, pentru a te putea bucura de zâmbetul tău de altă dată.

Leave a Comment