Vrei sa vinzi sau sa cumperi un televizor?

Cauti o casa de amanet pentru televizoare si plasme? Prestige Amanet este casa de amanet care primeste electronice pentru a se gaja o suma de bani.

Amanetarea unor astfel de produse electronice se realizeaza pentru o perioada de cel putin 5 zile, respectiv 30 de zile calendaristice. Dupa ce s-a terminat aceasta perioada, contractul poate fi reinnoit, in cazul in care aveti nevoie. Dobanda se calculeaza in fiecare zi si cu cat valoarea obiectului este mai mare, cu atat dobanda va fi mai mica. Atunci cand electronicele sunt aduse la Prestige Amanet este importanta identificarea clientului cu ajutorul actului de identitate, ce va fi necesar pentru intocmirea unui contract cu firma.

In functie de analiza pe care o fac specialistii de la Prestige Amanet, acestia vor propune clientului o suma de bani cu care acesta poate fi de acord sau nu. Factorii care sunt luati in calcul la stabilirea sumei de bani sunt urmatorii: anul in care a fost produs dispozitivul, conditia in care se afla din punct de vedere estetic, dar si functionalitatea.

Este important ca toate electronicele sa functioneze in mod corespunzator, pentru a fi acceptate. Ulterior se incheie un contract pentru o perioada cuprinsa intre 5 si 30 de zile, care poate fi chiar si extinsa, la cerinta clientilor.

In ceea ce priveste serviciile de amanet, dobanzile se calculeaza in fiecare zi, in functie de fiecare produs. In plus, dobanda este mentionata in contractul care se va incheia de comun acord. Dobanda se va plati in fiecare luna pana cand se va achita intreaga suma de bani pentru a recupera bunurile. De asemenea, Prestige Amanet ofera posibilitatea de prelungire a contractului pentru o alta perioada.

Perioada de gratie oferita de casa de amanet reprezinta perioada in care obiectele amanetate sunt pastrate, inainte de a fi vandute, atunci cand scadenta expira. La Prestige Amanet veti beneficia de cea mai buna perioada de gratie! De asemenea, aici aveti asigurarea ca bunurile pe care le incredintati pentru o perioada mai mica sau mai mare de timp sunt pastrate in siguranta.

Personalul de la Prestige Amanet cu care veti interactiona este intotdeauna amabil, gata sa va ajute sa luati cea mai buna decizie, indiferent daca este vorba despre o achizitie sau despre amanetarea unui obiect.

Casa de amanet este intotdeauna la dispozitia tuturor clientilor, ajutandu-i de fiecare data sa obtina in conditii avantajoase sumele de bani de care au nevoie sau cadoul perfect, in cazul in care sunt interesati sa cumpere un obiect din categoriile de care dispunem! Ajutorul financiar de care aveti nevoie vine de la casa de amanet pentru televizoare si plasme, Prestige Amanet!

Leave a Comment