Vezi cat de costa asigurarea sanatatii intregii familii

Stiind toate beneficiile aduse de celulele stem nu este de mirare de ce tot mai multe persoane sunt interesate de preturile implicate de procedurile de prelevare si unde pot fi puse in practica. Cu toate ca tratamentele sunt efectuate de mai bine de 50 de ani, in Romania abia in ultimii ani au devenit mai comune, iar cine se intereseaza de pret recoltare celule stem ar trebui sa apeleze la StemSure intrucat aici sunt propuse patru pachete avantajoase.

Tratarea unor afectiuni serioase

Exista mai multe forme de cancer care pot fi tratate cu ajutorul celulelor stem, insa si multe alte afectiuni serioase, lista fiind de 80 de boli in prezent si se asteapta ca in viitorul apropiat sa se ajunga la pragul de 100. Exista mai multe tipuri de celule stem, de la cele adulte, embrionare si pluripotent induse, fiecare avand propriile caracteristici, insa scopul este acelasi, de inlocuire a celor afectate de diferite accidente sau boli. Cu alte cuvinte, acestea pot inlocui sau repara tesuturile si organele afectate, insa beneficiile nu se opresc aici, intrucat in prezent sunt efectuate cercetari cu privire la tratamente care sa duca la cresterea parului, astfel incat sa se renunte la transplanturi sau la alte proceduri mai complexe.

Tratarea autismului

Prelevarea celulelor stem din sangele cordonului ombilical imediat dupa nastere reprezinta o procedura foarte comuna, iar aceasta are capacitatea chiar si de a trata autismul, o afectiune foarte serioasa intalnita la nivel global.

Fara probleme ale inimii

Afectiunile cardiace nu sunt specifice numai celor trecuti de prima tinerete, ci sunt intalnite de la varste tot mai mici, motiv pentru care nici adolescentii nu sunt in siguranta, fiind esentiala adoptarea unui stil de viata sanatos. In schimb, semnele acestora pot lasa in urma probleme complicate, motiv pentru care celulele stem ajuta la scurtarea perioadei de vindecare.

Costuri

Asadar, daca esti interesat de pret recoltare celule stem trebuie sa stii ca la StemSure tarifele variaza de la 1.299 euro pana la 2.390 de euro. Asadar, cel mai accesibil pachet este foarte comun si presupune adaugarea unei taxe anuale de numai 85 de euro pentru depozitarea celulelor, in timp ce urmatorul pachet costa in plus numai 100 de euro si asigura beneficii suplimentare. Cel de-al treilea pachet disponibil este la 2.290 de euro, pretul fiind final, in sensul ca nu se mai percepe o taxa ulterioara pentru depozitarea celulelor, insa cei care isi doresc cele mai bune conditii, pot alege pachetul complet, la 2.390 de euro.

Cu alte cuvinte, poti apela cu incredere la StemSure pentru a descoperi toate beneficiile aduse de celulele stem si conditiile in care acestea se pot folosi, serviciile fiind de o calitate superioara si nu se pot compara cu cele ale bancilor publice.

Leave a Comment