Smartwatch-uri compatibile atat cu Android, cat si cu iOS

Smartwatch-urile  au  devenit  unele  dintre  cele  mai  utile  gadget-uri,  dupa  telefonul  mobil.  Le putem purta la mana, le putem accesoriza la orice ocazie si sunt extrem de folositoare, mai ales daca avem o viata activa. Fie ca vorbim de un smartwatch cu un aspect mai elegant sau de unul mai  sport  este usor de  observat cum  acestea  au ajuns  sa ocupe  un  rol foarte  impotant in viata noastra.  Daca  la  inceput,  un  criteriu  foarte  important  in  alegerea  unui  ceas  inteligent  era compatibilitatea cu telefonul pe care deja il detineai, acum aceasta nu mai este o problema. Odata cu  evolutia  tehnologiei  au  aparut  diverse  modele  de  ceasuri  compatibile  cu  orice  sistem  de operare.

Conexiune rapida la orice sistem de operare

Magazinul  online  iUni.ro  iti  pune  la  dispozitie  o  gama  larga  de  smartwatch-uri  care  sunt compatibile  atat  cu  android-ul,  cat  si cu  iOS-ul, facand posibila  conectarea oricarui  model  de telefon la ele. Tot ce trebuie sa faci e sa-ti activezi pe telefon functia Bluetooth si sa-ti descarci aplicatia aferanta  modelului  de ceas pe care l-ai  achizitionat, iar  in cateva minute gadget-urile tale sunt conectate  intre ele. Astfel, fie ca inclini catre achizitionarea unui smartwatch android, fie  ca  vrei  unul  compatibil  cu  un  telefon  cu  iOS,  pe  iUni.ro  vei  gasi  cu siguranta  o  optiune potrivita pentru gustul tau.

Ramai conectat in orice clipa

Daca esti un om foarte activ din punct de vedere social, un smartwatch pe care sa il conectezi la telefonul  tau  este  gadgetul  de  care  ai  nevoie  pentru  a fi  la  curent cu tot  ce se  intampla. Atat smartwatch-urile  conectate  la Android,  cat si  cele conectate  la iOS  te vor  ajuta sa raspunzi  la telefoane  sau  la  mesaje  importante.  De  asemenea,  iti  poti  verifica  oricand  notificarile  de  pe retelele de socializare sau agenda pentru a nu rata evenimentele importante.

Smartwatch-uri pentru un corp sanatos

Pentru cei pasionati de sport, un smartwatch-ul poate deveni un gadget indispensabil. Acesta nu numai ca iti masoara performanetele sportive din fiecare zi, dar iti si inregistreaza evolutia de-a lungul timpului. Astfel, la finalul unui ciclu de antrenamente mai lung vei putea analiza felul in care  conditia  ta  fizica  s-a  schimbat.  Totodata,  atat  pe  un  smartwatch  Android,  cat  si  pe unul conecatat la iOS vei putea masura calitatea somnului, daca il vei purta atunci cand dormi. Acest lucru poate fi benefic pentru a constientiza  cat timp trebuie sa dormi pentru a fi odihnit.

Numeroase beneficii la preturi reduse

iUni.ro   le  pune  la  dispozitie   clientilor  o   gama   variata   de  produse  la  preturi  extrem  de avantajoase. Pe  site vei gasi numeroase  modele de smartwatch compatibile atat cu sistemul de operare Android, cat si cu iOS, care iti vor face viata mai usoara si te vor ajuta sa salvezi foarte mult timp.

Leave a Comment