Schimba dinamica oricarei afaceri

Schimbari mai mari sau mai mici

Indiferent de domeniul de activitate sau de specificul business-ului dumneavoastra, compania noastra, Incubatorul de Afaceri, va ofera posibilitatea de a va modifica firma online in functie de nevoile acesteia, deruland o gama larga de proceduri menite sa va fereasca de birocratie.

Fie ca este vorba de o schimbare mai mica sau mai mare in domeniul dumneavoastra de activitate, noi va putem ajuta sa modificati codurile CAEN intr-un timp foarte scurt si exclusiv online. Orice idee noua care va provoaca sa recurgeti la o actualizare a punctului de lucru, a administratorului, a sediului social sau chiar si a denumirii, este accesibila prin intermediul companiei noastre, doar cateva click-uri fiind cele care va despart de orice modificare a firmei pe care doriti sa o realizati.

Online – de acasa sau de la birou

Lumea este intr-o continua schimbare, iar la fel este si firma dumneavoastra. Daca la inceputul afacerii, ceva anume parea o idee inedita, dar cu timpul ati realizat ca altul este conceptul sau serviciul pe care doriti sa il prestati clientilor, noi va oferim ajutor pentru a va pune modificarile SRL-ului in practica intr-un timp scurt si la un pret mai mult decat convenabil.

Dezvoltarea unei firme vine de cele mai multe ori cu modificari de capital, in special cele care constau in majorarea acestuia, ceea ce dorim sa putem realiza pentru toti clientii nostri, indiferent de domeniul de  activitate sau de vechimea de pe piata de desfacere. Cererea de majorare a capitalului social se poate realiza din propriul birou sau chiar si de acasa, iar tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

O lichidare, un nou inceput

Modificarile unei firme pot consta, de asemenea, in prelungirea contractului sediului social sau al punctului de lucru sau chiar si inchiderea acestuia. Cateodata pentru a crea noi inceputuri, trebuie sa gestionam si lucrurile care necesita dizolvare si lichidare, iar noi va oferim suportul in functie de nevoile dumneavoastra in ambele privinte. Daca doriti sa dizolvati firma, Incubatorul de Afaceri va sta la dispozitie cu un proces simplu, realizat in totalitate online, menit sa va faciliteze demersurile sa va salveze timpul care in alte conditii ar fi petrecut pe drumurile dintre oficiile serviciilor publice.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati daca doriti sa aduceti orice fel de modificari ale firmei dumneavoastra, iar prin completarea formularului de contact, noi va putem propune o solutie personalizata care sa se plieze pe nevoile afacerii. Ne dorim sa va oferim o experinta cat mai placuta si lipsita de griji in derularea afacerii dumneavoastra, deoarece consideram ca acesta este secretul succesului unei colaborari reusite.

Leave a Comment