Safetysecurity.ro – magazinul online cu produse de securitate de care ai nevoie

Safety and Security Systems, membru fondator al Asociatiei Romane pentru Industria de Securitate; singura asociatie profesionala din Romania membra a Confederatiei Europene a Serviciilor de Securitate, este unul dintre liderii din domeniul protectiei electronice a bunurilor si persoanelor, cu o experienta de peste 20 de ani, pe piata din Romania.

Pe site-ul firmei, safetysecurity.ro, veti gasi toata gama de produse si servicii integrate de securitate necesare pentru a va asigura o viata lipsita de griji si ferita de pericole; de la echipamente, sisteme, accesorii, pana la servicii de proiectare, instalare, monitorizare si mentenanta a serviciilor sau chiar consultanta si servicii personalizate in functie de specificul solicitarii.

In vederea unei colaborari cat mai eficiente, Safety and Security asigura proiectarea sistemelor de securitate abia dupa ce a fost efectuata o analiza amanuntita, obiectiva, in prealabil. In acest sens, echipa noastra pregateste documentatia si toate detaliile tehnice pentru sisteme de securitate integrate, in conformitate cu particularitatile proiectului curent si cu legislatia in vigoare.

Si instalarea este realizata in totalitate de catre echipele noastre de specialisti. Intreg procesul porneste de la evaluarea statusului curent al proiectului si a riscurilor prezente, in asa fel incat sa putem garanta o instalare rapida, fara inconveniente, care sa se integreaze perfect in mediul obiectivului protejat. Acest serviciu include atat proceduri de siguranta, cat si planuri de evacuare, alarma si instructiuni detaliate de operare a sistemelor pentru personalul on site.

Prin apelarea la solutii de securitate oferite de noi, beneficiati si de asistenta tehnica de specialitate pe tot parcursul colaborarii. Experții Safety and Security sunt în permanenta disponibili pentru situatiile in care aveti nevoie de implicarea expertiza si ajutorul nostru. In acest fel, ne dorim sa ne asiguram ca va bucurati de toate avantajele pe care le presupun achizitiile de securitate, dar si ca acestea performează conform asteptarilor create.

Pe langa toata aceasta multitudine de beneficii, aveti asigurate in pachet si servicii de mentenanta si service. Cele de mentenanta acoperă atat detalii ce tin de partea tehnica a sistemelor de securitate, cat si de modificari necesare in vederea optimizarii acestora. Aceste actiuni sunt cruciale pentru un sistem care sa performeze la capacitate maxima si care, totodata sa aiba parte de o durata lunga de functionalitate. In plus, beneficiati si de garantie pentru toate sistemele instalate si echipamentele furnizate de firma sisteme securitate, Safety and Security. In functie de specificatiile si amploarea comenzii efectuate, produsele si serviciile noastre sunt acoperite de o perioada de garantie care sa acopere orice defectiune tehnica neprevazuta si, implicit, neplacuta. In ceea ce priveste echipamentele, acestea sunt inlocuite complet, pentru a preveni lacunele de securitate.

O astfel de firma servicii securitate devine aliatul ideal al fiecarei persoane ce vrea sa elimine orice risc din viata ei.

Leave a Comment