Quick Sell este un software ideal pentru toate agentiile de turism

Cine nu se gândește deja la următoarea lor vacanță în 2020? Cu toții ne dorim să avem o experiență de vacanță pozitivă și aceasta este treaba unui agent de turism. Multe dintre acestea pot fi limitate doar la mediul online, deoarece nu este necesar un birou fizic, deoarece majoritatea turiștilor preferă să cerceteze direct online. Avantajele sunt nesfârșite și există diverse tehnologii care fac ca afacerea să fie și mai ușoară și mai rapidă, iar pentru site-ul agenției de turism, vânzarea rapidă este exact ceea ce căutați.

Nu contează dacă aveți deja o agenție de turism care merge prost sau chiar dacă doriți să deschideți una, cu Quick Sell totul este mult mai ușor. Cele mai bune oferte vă așteaptă online direct pe platforma dvs., chiar dacă provin de la aceiași furnizori diferiți. Acest lucru oferă clienților libertatea de a afla mai multe și de a le alege pe cele pe care le doresc. În același timp, cele mai bune oferte sunt întotdeauna disponibile cu doar câteva clicuri, astfel încât toată lumea să se poată pregăti cu ușurință pentru următoarea lor vacanță.

Unele oferte vin de la operatori români, altele de la operatori străini și putem menționa printre altele ofertele charter, last minute sau early bird, toate foarte populare. În plus, este bine de știut că utilizatorii au libertatea de a alege zborurile cu avionul, hotelul și serviciile dorite. Cu mai multă flexibilitate, este de la sine înțeles că toată lumea este complet mulțumită și se fac rezervări în cadrul aceluiași sistem de operare.

De asemenea, este bine să știm că platforma dezvoltată de Quick Sell este disponibilă pentru traficul de date mobil și desktop de pe tabletă sau telefon, ceea ce este important, din moment ce tot mai mulți oameni preferă a doua opțiune de rezervare.

Abonamentele oferite aici se aplică tuturor bugetelor și diferă în funcție de furnizorul selectat. Unii găsesc oferte excelente de vacanță începând de la 100 EUR, dar chiar și cei care nu vor să rateze următoarea vacanță nu vor fi dezamăgiți. Din acest motiv, Quick Sell te ajută să coordonezi totul, să organizezi bine fiecare agenție, să beneficiezi de eficiență, dar și să faci mai puțin efort în acest sens, deci merită să profiți de ea.

Leave a Comment