Produse pentru porumbei câștigători

Dacă vrei să îți pregătești echipa pentru concursurile naționale, cât și pentru cele din afara țării, ai nevoie de ce este mai bun pentru viitorii tăi campioni. Porumbeii sunt păsări înzestrate cu abilități deosebite, dar acestea nu sunt suficiente pentru a face față unei curse pe o distanță foarte mare.

Suplimentele, alimentația și tratamentele sunt aspecte esențiale pe care trebuie să le ai în vedere atunci când începi pregătirea. Antrenamentele nu vor da rezultate atât timp cât nu le furnizezi resursele necesare de energie și imunitate. Columbovet.ro îți poate garanta câștigul prin calitatea produselor columbofile și îți poate ușura vizibil munca.

  • Hrana este cea mai importantă parte a creșterii porumbeilor, deoarece acesta trebuie să fie mereu adaptată nevoilor fiecărei perioade din viața unui porumbel. Rația și procentajul fiecărui component este esențial.

Atunci când vorbim de perioada de reproducere este nevoie de proteine și lipide în cantități mai mari, așadar este necesar un aport mai mare de leguminoase și cereale. Dacă îi pregătești de concurs, porumbul va fi principala cereală pe care o vor consuma. Năpârlirea necesită o atenție mai mare asupra sănătății și o cantitate mai mare de cereale este absolut necesară, prin comparație cu cea de leguminoase și oleaginoase.

ColumboVet are aceste pachete de hrană gata pregătite pentru tine, fiecare component este de calitate superioară și calculat în funcție de aceste perioade speciale. Scapă de grija calculelor și alege să îți hrănești păsările corespunzător pentru a avea parte de rezultate excepționale.

  • Vaccinurile sunt un aspect foarte important, deoarece aceste păsări sunt foarte sensibile când vine vorba de paraziți și boli contagioase, care odată contactate, îți pot afecta întregul efectiv.  Este esențial să urmezi o schemă de vaccinare potrivită fiecărui sezon, mai ales dacă dorești să participi la campionate.

Eliberarea porumbeilor implică expunerea acestora la tot felul de factori externi dăunători. În urma efortului intens, imunitatea porumbeilor cedează și lasă loc virușilor să își facă apariția. Dacă alegi să le vaccinezi din timp, riscul de a contacta anumite boli scade considerabil.

Columbovet.ro îți propune vaccinuri de la CestPharma pentru bolile respiratorii, Linco Spectin pentru o gamă mai largă de bacterii dăunătoare precum Staphylococcus aureus sau Pasteurella multocida și din categoria Catosal pentru întărirea imunității și creșterea apetitului.

  • Suplimentele sunt esențiale pentru porumbeii de curse, mai ales atunci când aceste concursuri se desfășoară pe distanțe de sute de kilometri. Deși sunt păsări foarte puternice care au o anduranță incredibilă, în cadrul acestor concursuri au nevoie de ajutor pentru a avea rezultate.

Suplimentele pe bază de aminoacizi, carbohidrați și electroliți, cât și pe bază de vitamine sunt o sursă excepțională de energie și imunitate pentru porumbeii tăi. Astfel, aceștia vor face față cu succes oricărei provocări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *