Opteaza pentru un dealer certificat

Esti in cautarea unui autoturism, dar nu esti hotarat in privinta dealerului de unde iti poti achizitiona masina mult dorita? Asadar, Auto Cobalcescu reprezinta alegerea ideala, deoarece are o bogata experienta pe acest segment, se bucura de un portofoliu generos de marci auto renumite si iti pune la dispozitie atat aututurisme noi, cat si auto rulate. Brandurile auto comercializate de Auto Cobalcescu sunt: Dacia, Renault, Nissan, MINI, BMW. In ceea ce priveste masinile rulate, ai posibilitatea de a beneficia de programul BUY-BACK, dar pentru a afla mai multe detalii despre acest program, acceaseaza chiar acum site-ul autocobalcescu.ro sau adreseaza-te reprezentantilor Auto Cobalcescu.

Numeroase servicii disponibile

Pe langa comercializarea de autoturisme, Auto Cobalcescu iti pune la dispozitie si numeroase servicii ale industriei auto, printre care se regasesc: servicii de mecanica, caroserie, garantie, ITP, administrare flota service si finantare prin intermediul partenerilor Auto Cobalcescu. Asadar, daca masina ta are nevoie de anumite operatiuni tehnice realizate la cele mai inalte standarde de calitate, apeleaza chiar acum la specialistii Auto Cobalcescu si cu siguranta vei fi pe deplin multumit.

Atelierele Auto Cobalcescu sunt dotate cu echipamente si instrumente calitative, utilizate de adevarati specialisti in domeniu, in vederea rezolvarii problemei cu care se confrunta autovehiculul tau. 

Personal specializat si implicat

Auto Cobalcescu dispune de o echipa de specialisti care te vor indruma catre luarea celor mai bune decizii pentru nevoile tale. De asemenea, poti opta pentru un test drive, iar in acest fel te vei convinge daca masina mult dorita este conform asteptarilor tale din punct de vedere al sigurantei, al fiabilitatii, dotarilor sau al altor criterii importante pentru tine.

Promptitudine si profesionalism

Pe langa comercializarea de autoturisme si oferirea de servicii, Auto Cobalcescu ofera clientilor, o colaborare ce se evidentiaza prin promptitudine si profesionalism din partea reprezentantilor si specialistilor acestui dealer auto. Asadar, daca iti doresti sa ai parte de o servicii si produse de inalta calitate, apeleaza chiar acum la dealerul Auto Cobalcescu si cu siguranta vei reveni pentru servicii viitoare sau pentru achizitii de masini.

Promotii disponibile

Auto Cobalcescu practica preturi avantajoase pentru autoturismele pe care le comercializeaza, iar mai mult decat atat, practica si preturi promotionale, asadar, prinde chiar acum ofertele lunii si achizitioneaza-ti masina potrivita dorintelor si nevoilor tale. Acceseaza chiar acum site-ul autocobalcescu.ro si consulta promotiile disponibile, iar apoi tot ce iti ramane de facut este sa iei cea mai buna decizie pentru tine!

Solicita o oferta

Totodata, poti solicita chiar acum, direct de pe site-ul autocobalcescu.ro o oferta pentru masina pe care ti-o doresti, iar in cel mai scurt timp vei fi contactat de reprezentantii Auto Cobalcescu in vederea transmiterii ofertei solicitate. Alege calitatea, promtitudinea si profesionalismul pe care ti le ofera dealerul Auto Cobalcescu!

Leave a Comment