Opteaza pentru parchetul de Vinil de pe parchetcupersonalitate.ro

In ceea ce priveste zonele mari industriale sau comerciale cu trafic intens, podeaua din vinil reprezinta cea mai buna varianta, datorita rezistentei crescute in fata uzurii. Cu toate acestea, dat fiind faptul ca a suferit transformari majore in ceea ce priveste aspectul estetic, poate fi acum integrata in orice locuinta si sa se armonizeze perfect cu orice tip de decor. Este asadar o solutie eficienta si o alegere de durata, la preturi avantajoase. Cumpara parchet Vinil de pe parchetcupersonalitate.ro si bucura-te de selectia de oferte de neratat.

Care sunt particularitatile podelelor de vinil?

Dincolo de posibilitatea de a fi aplicat in orice tip de spatiu, podeaua de vinil dispune de o serie de caracteristici distincte in ceea ce priveste gradul de rezistenta in fata deteriorarii si degradarii mecanice sau chimice. De asemenea, este extrem de usor de intretinut, fiind rezistent la socuri, abraziune, zgarieturi, etc. Este compus dintr-o structura din material multistrat imbunatatit cu o serie de elemente si solutii cu rol de crestere a rezistentei si a aspectului estetic. In functie de varianta de pardoseala din vinil aleasa, numarul de straturi variaza si poate ajunge pana la maxim patru. Cu toate acestea, ca element de baza in crearea lor, in statul principal se regasesc nisipul de cuart, plastifiantii, polivinilul.

Este ideal in zonele cu umiditate crescuta sau cu trafic intens sau expunere constanta la razele soarelui datorita modului in care se monteaza si a materialelor din care este realizat. Se poate lipi direct de sapa sau flotant, pe un strat suplimentar din HDF si pluta. De asemenea, desi grosimea standard pentru orice model se incadreaza intre 2,5 si 5 mm, la cerere exista posibilitatea de a ajunge dimensiuni chiar si de 10-12 mm, in functie de scopul in care urmeaza sa fie utilizat.

Varietatea de modele, texturi si nuante disponibile, il fac ideal pentru orice tip de locuinta sau spatiu in care urmeaza sa fie montat. Puteti asadar opta fie pentru variante din materiale precum lemnul, marmura, teracota, pluta, granit, materiale naturale, compozitii inedite, toate venind intr-o gama extrem de larga de culori.

Beneficiaza de cele mai bune preturi

In magazinul nostru nu doar ca vei fi intampinat de cele mai calitative produse, ci te vei putea bucura si de oferte de neratat. Podeaua de vinil reprezinta solutia ideala care combina o multitudine de avantaje estetice si practice, pe care noi le furnizam in schimbul unor preturi extrem de avantajoase.

De asemenea, daca nu reusiti sa va decideti care dintre nenumaratele variante disponibile, echipa noasta de experti in consultanta si vanzari va va oferi tot sprijinul in vederea luarii celor mai bune decizii in raport cu criteriile pe care le urmariti.

Leave a Comment