Nu trebuie sa platesti o avere pentru manusile chirurgicale

Saloanele de tatuat moderne sunt obligate din punct de vedere al igienei sa foloseasca manusi chirurgicale pentru a se putea proteja atat pe ei, cat si pe clienti. Astfel, inca din momentul in care un client a urcat pe scaun, persoana care efectueaza tatuajul trebuie sa poarte permanent manusi indiferent daca ii face un tatuaj clientului sau ii aplicca un unguent pe tatuajul finit. Este o regula obligatorie ca toate saloanele de tatuat sa foloseasca manusi de unica folosinta, cat si consumabile care trebuie sa fie aruncate imediat ce procedurile s-au terminat dupa fiecare client. Aceeasi regula se aplica si la toate saloanele de infrumusetare si cabinetele medicale care respecta legile in vigoare.

Magazinul care comercializeaza manusi chirurgicale sunt disponibile sunt forma de manusi latex si manusi nitril si se numeste medaz.ro si este un furnizor de incredere care se ocupa cu distribuirea mai multor produse. Medaz.ro este specializat in importul si comercializarea de consumabile medicale, articole din hartie pentru sistemul industrial (prosoape de hartie, role medicale), articole de unica folosinta, consumabile pentru curatenie si ingrijire, consumabile ginecologie, consumabile de laborator, uniforme de lucru, instrumente medicale, dezinfectanti, mobilier medical. Magazinul este un furnizor constant pentru multe clinici, spitale si cabinete din Romania, iar serviciile lor sunt de cea mai buna calitate.

Manusile din latex sunt disponibile atat pudrate, cat si neprudate, astfel incat acestea sa acopere toate nevoile clientilor. In schimb, manusile din nitril reduc riscul de hipersensibilitate si reactii alergice.

In plus, indiferent de tipul de manusi chirurgicale care se va achizitiona, acestea sunt ambalate cate 100 de bucati pe cutie, iar pretul afisat la MedaZ este pe cutia de manusi chirurgicale. Aici se gasesc manusi chirurgicale disponibile in marimile XS, S, M, L si XL.

Conform feedback-ul primit de la clienti, manusile de unica folosinta de la Medaz reprezinta perechea perfecta de manusi pentru a lucra cu suprafete delicate precum pielea, rani deschise si tot ce tine de igiena corporala.

De asemenea, tot pe site-ul medaz.ro, clientii pot gasi o gama foarte mare de produse pentru curatenie, ideale pentru a mentine un salon in normele normale ale igienei.

Prin accesarea si comercializarea de produse de la Medaz veti beneficia atat de economii, deoarece calitatea este accesibila, cat si de rapiditate, prin faptul ca la scurt timp dupa ce comanda a fost plasata, un reprezentant va lua legatura astfel incat produsele sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp posibil.

Totodata, sa nu uitam ca Medaz este cel mai sigur furnizor pentru clinici, maternitati si alte institutii.

Pentru a putea beneficia de cele mai avantajoase preturi cumpara acum manusi chirurgicale la oferta de la Medaz, iar calitatea si profesionalismul vor completa serviciile pe care le oferiti!

Leave a Comment