Nu stiu unde sa imi mai depozitez din lucrurile personale

Odata ce ne mutam intr-o noua locatie, putem fi pusi in postura de a nu ne mai incapea toate lucrurile la noua adresa ori pentru ca spatiul este mai mic, ori pentru ca trebuie sa facem loc altora noi, dar cele vechi nu merita sa fie vandute, date sau aruncate, din diverse motive. Acestea sunt motivele pentru care clientii au apelat la serviciile companiei Movingbox, pentru depozitarea obiectelor vechi sau a mobilierului in spatii bine amenajate.

Foarte multi clienti au ajuns la Movingbox si au intrebat daca aici isi pot pastra intr-un loc sigur mobila veche sau anumite obiecte pe care nu le mai foloseau la momentul respectiv. Au fost clienti care au fost pusi in situatia ca noul apartament sa nu fie inca pregatit, dar mutarea mobilierului trebuia sa se faca neaparat.

In portofoliul de servicii Movingbox care includ mutarea locuintei sau a sediului, demontarea si montarea mobilierului la noua destinatie, exista si serviciul de depozitare mobila.

Unul dintre motivele pentru care puteti apela cu toata increderea la serviciile de depozitare oferite de Movingbox este faptul ca aceste spatii sunt pazite si supravegheate video non stop. Acest serviciu se dedica tuturor clientilor care sunt pusi in situatia de a avea nevoie de un spatiu unde sa-si depoziteze mobila, temporar, alt spatiu decat casa. In ceea ce priveste costurile depozitarii mobilei, acestea se vor calcula in urma unei estimari care va fi efectuata de catre unul dintre reprezentantii companiei Movingbox care va discuta cu dumneavoastra.

Cu privire la procedura de depozitare a mobilei, aceasta se depoziteaza cu maxima grija in spatii special amenajate, in conditii optime de caldura si umiditate, astfel incat sa poata fi prevenite orice fel de posibile degradari, in special din cauza umezelii, dar si a altor factori. Sa nu uitam faptul ca bunurile dumneavoastra vor fi pazite si supravegheate video non stop. Pentru mai multa siguranta, depozitarea este insotita de o asigurare de 50.000 de euro, iar costul este inclus in serviciu.

Concluzionand, spatiile de depozitare puse la dispozitie de Movingbox se adreseaza tuturor clientilor, pe termen scurt, mediu si lung, astfel incat sa fie tot mai multi clienti multumiti si care sa nu-si mai faca griji inutil sau sa aiba parte de stres cu depozitarea mobilierului.

Totul este acum simplu si rapid, astfel incat oricine are nevoie poate sa descopere serviciile aici, prin doar simpla accesare a site-ului movingbox.ro.

Movingbox dispune de boxe si containere special amenajate pentru depozitarea mobilei in conditii excelente, iar atunci cand vei dori sa primeste lucrurile inapoi, sau doar o parte dintre ele, noi le aduce acolo unde esti, tu doar trebuie sa spui ce doresti! Cu Movingbox te bucuri de mai mult spatiu inca de la inceput, fara nici un efort!

Leave a Comment