Mi-am cumparat un gadget nou

Un pix spion reprezinta un dispozitiv care se dovedeste a fi ideal intr-o multime de conditii, motiv pentru care iUni propune cateva optiuni in acest sens. Gadgeturile ascund camere de mici dimensiuni, motiv pentru care nu pot fi sesizate cu usurinta de catre ceilalti si niciodata nu vor da de banuit. Cu alte cuvinte pot fi efectuate inregistrari audio video de cea mai buna calitate, iar pixul poate fi folosit in diferite contexte, atat la birou, cat si acasa, fie pentru inregistrarea unor conversatii, fie pentru a captura imagini.

Asadar, pixul iUni poate avea mai multe intrebuintari, iar principalul avantaj e reprezentat de faptul ca inregistrarile video sunt de cea mai buna calitate, Full HD, fiind incorporat si un senzor pentru focalizare si unul pentru luminozitate, care este ideal atunci cand conditiile de filmare nu sunt cele mai prietenoase. Mai mult, pot fi capturate si fotografii la rezolutia 2048 x 1536, iar formatul este jpg.

Intuitiv

Dispozitivul nu este deloc complicat, iar toate functiile sunt operate printr-un singur buton, care este amplasat intr-o zona accesibila, dar ferita, astfel ca pentru activare trebuie ca butonul sa fie apasat 3 secunde pana la aprinderea LEDului incorporat. Asadar, acum la prima apasare de buton va incepe inregistrarea video, iar la urmatoarea apasare aceasta va fi oprita, avantajul fiind ca filmarile sunt salvate automat in memoria de 16 GB de care dispune dispozitivul. Ulterior, toate inregistrarile pot fi descarcate cu usurinta pe oricare alt dispozitiv, intrucat pixul iUni poate fi folosit si pe post de memorie USB.

Caracteristici

Unghiul de filmare este de 65 de grade, ceea ce presupune ca pot fi capturate imagini vaste, care sa cuprinda toate detaliile importante, iar capacitatea bateriei este de 380 mAh, astfel ca se asigura o autonomie de pana la cateva zile, in functie de intensitatea cu care aparatele sunt folosite. In acelasi timp, pentru ca dimensiunile sunt compacte, acesta poate fi transportat cu usurinta atat in buzunarul unei camasi sau al unui sacou, dar poate fi tinut chiar si in mana fara a ridica suspiciuni.

Pentru diferite situatii

Asadar, pixul iUni iti va fi util fie atunci cand vrei sa efectuezi o inregistrare audio la birou cand nu esti de fata, fie acasa cand vrei sa inregistrezi video pentru a vedea ce face copilul tau in timpul in care esti plecat, fie aceasta este o ocazie ideala de monitorizare a unui spatiu.

Preturi bune

Nu in ultimul rand, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele la iUni, iar acestea pot varia in functie de modelul ales. Asadar, tarifele incep de la 119 de lei si pot ajunge pana la 399 de lei in cazul celor mai performante optiuni, motiv pentru care ofertele sunt foarte atractive.

Leave a Comment