Loteria Romana – noul teatru al Bucurestiului

Din Libertatea aflu ca… cel care a castigat marele premiu de 10 milioane de euro este de fapt un muncitor de 64 de ani. Omul declara ziarului ca el este titularul premiului…
Presupunand ca articolul contine informatii adevarate, ma intreb cum este posibil asa ceva…
Adica… cum este posibil ca reprezentanta Loteriei romane, institutie a statului (deci a noastra, a idiotilor de romani pana la urma), sa permita circul acela in care marele castigator raspunde intrebarilor presei?
Cum este posibil ca_circul sa atinga cote maxime atunci cand ea declara ca ii va boteza si copiii la cerere (stire preluata de presa…) Cui ii va boteza copiii? Mosneagul are de gand sa mai faca alti copii?!
Inteleg faptul ca omul a dorit sa-i fie ascunsa identitatea.

Dar de aici pana la a minti cu nerusinare (cel care s-a declarat castigator, la conferinta de presa a explicat detaliat cum de a ales respectivele numere: la intamplare – deci si asta a lasat hazardul sa lucreze) sau a accepta ca oamenii jucatori la loto sa fie mintiti cu un atat de mare tupeu… e cale lunga!
Doamna Ghervasuc este o actrita, deci.
Pe cand o noua piesa, doamna presedinta?
Nu de alta, dar vreau sa-mi rezerv bilete. Si sa fiu constienta ca sunt la un spectacol de teatru. Altfel ajungem sa cerem politiei sa-l ancheteze pe Pristanda ca a furat steagurile primariei!