Locul in care merita sa te cazezi in Predeal

Vacantele in mijlocul naturii sunt din ce in ce mai apreciate de oameni, mai ales dupa aceasta perioada in care am fost nevoiti sa ne petrecem cateva luni bune doar in casele noastre. Pandemia ne-a demonstrate cat de important este sa iei o pauza si sa te desprinzi de la activitatile tale zilnice. Cu atat mai mult cu cat pauza pe care o iei este in mijlocul naturii. Aerul proaspat poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa si pentru a putea sa o iei de la capat cu forte proaspete. Una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta, in ultima perioada, a fost Statiunea Predeal. Datorita aerului montan si al peisajelor superbe oferite de natura, Predeal s-a transformat usor in locul in care te retragi atunci cand simti ca ai nevoie de cateva zile libere.

Liniste in mijlocul muntilor

Predeal este o statiune perfecta pentru iubitorii de excursii la munte, pentru cei care se simt in largul lor in peisajul montan si mai ales pentru cei care au nevoie de cateva zile departe de agitatia din orase. Situata in Valea Prahovei, statiunea ascunde unele dintre cele mai frumoase peisaje si frumuseti naturale din zona.

Plimbari si trasee montane

Vacantele in Predeal sunt perfecte pentru verile calde si pentru momentele in care soarele arzator pare ca nu te mai lasa in pace. Fiind inconjurata de munti, statiunea este racoroasa pe parcursul verilor caniculare. Acest lucru este perfect, mai ales pentru cei care prefera plimbarile si iesirile in natura. Traseele montane si plimbarile prin padure sunt imposibil de ratat, iar daca iti doresti doar cateva minute de relaxare, poti incerca un picnic in mijlocul naturii pentru a te bucura aerul curat.

Partii pentru toti cei pasionati de schi

Statiunea Predeal este cunsocuta pentru valurile de turisti pe care le intampina, mai ales pe parcursul iernii. Zapada si atmosfera de la Predeal sunt foarte greu de comparat cu oricare alta statiune din Romania. Iubitorii de sporturi de iarna pot alege una dintre cele noua partii. Acestea sunt concepute atat pentru cei care au un nivel mediu in ceea ce priveste sportul de iarna, dar si pentru incepatorii care abia acum iau contact cu schiurile pentru prima data.

Hotel Elexus

Atunci cand alegem destinatia de vacanta, un criteriu foarte important este locul in care ne putem caza. Daca ajungeti in vacanta in Predeal, Hotel Elexus este o varianta de cazare perfecta pentru dumneavoastra. Perfect pentru toti cei care isi doresc o camera de hotel cu aspect modern, care sa fie dotata cu toate facilitatile necesare si care sa le ofere si o priveliste excelenta asupra statiunii. Acest hotel Predeal este cotat cu 4 stele si le pune la dispozitie oaspetilor profesionalismul si dedicarea pentru ca vacanta lor sa fie perfecta.

Leave a Comment