Iata cum puteti sa faceti munca in hotel mai usoara

S2S Technologies va propune o modalitate excelenta de a tine pasul cu noile tendinte in ceea ce priveste serviciile hoteliere din zilele noastre, prezentandu-va un soft hotelier pe care merita sa il incerci si iti vei da seama cat de util poate fi. Este o solutie all-in-one dedicata industriei hoteliere, fiind mai exact un program pentru receptie hotel de la S2S Technologies, unul din cele mai cerute pe aceasta piata, soft pentru hotel care reuneste mai multe facilitati si comenzi, dar si experienta clientilor, precum si plata automatizata. Acestora li se adauga o capacitate de centralizare si o interfata ce poate fi personalizata, unica pe care receptionerii o vor aprecia, pentru a-si simplifica zilnic munca.

Toate sarcinile, datele si gestionarea zilei sunt centralizate, precum si starea camerelor si curatenia efectuala in timp real. Toate rezervarile sunt disponibile automat si actualizate la program pentru a limita riscul de erori si supra-rezervare care ar putea rezulta din introducerea manuala in software-ul de gestionare a hotelului. Probabil vi s-a intamplat macar o data in activitatea de hotel sa va confruntati cu astfel de situatii, care nu doar ca va pot pune intr-o lumina foarte proasta fata de clienti, insa va pot aduce chiar recenzii negative si, ulterior, pierderi ce se simt foarte usor in numarul de rezervari.

Prin urmare, pentru a preintampina o astfel de situatie este indicat sa va bazati pe un program de receptie hotel care sa raspunda tuturor nevoilor pe care le aveti pe parcursul unei zile de serviciu. Cu acest software pentru hotel de la S2S Technologies veti reusi sa tineti intreaga activitate sub control si sa va descurcati cu toate deodata, chiar daca asta ar putea imposibil. In plus, un soft pentru gestiune hoteliera este absolut necesar, in special in cazul in care vorbim deja despre un hotel de prestigiu, a carui cerere de cazare este una destul de mare, indiferent de perioada din an.

In caz de nevoie sau asistenta, sunt disponibile clipuri, dar si sfaturile consultantilor nostri, pentru a va ghida in ceea ce priveste utilizarea acestui program pentru receptie hotel de la S2S Technologies. Alegeti sa va faceti serviciul cu mai multa usurinta, apeland la softurile pentru hotel de la S2S Technologies, mai ales ca acestea sunt la mare cautare, datorita faptului ca sunt simplu de folosit si de inteles ca principiu de functionare.

Gestionarea hotelului devine mai simpla si mai fluida si puteti dedica astfel mai mult timp clientilor, daca alegeti acest soft hotelier de la S2S Technologies. Pentru comenzi si alte detalii, nu ezitati sa ne contactat in orice moment! Suntem aici pentru a va prezenta softul nostru si principiile sale de utilizare.

Leave a Comment