Florile pentru barbati. Ce flori comandam pentru ei de la florariile care livreaza flori in orice oras?

Multa vreme florile erau daruite doar femeilor, erau asociate cu feminitatea si nu se concepea ideea ca un barbat sa le primeasca. Totusi societatea s-a schimbat si in anumite tari, Franta sau Belgia, de exemplu, a darui flori unui barbat este chiar o normalitate. Barbatii pot primi flori din aceleasi motive pentru care femeile primesc flori, prin florile daruite se poate transmite iubiere, apreciere, respect, ele pot fi un simbol al multumirii. Nu e nimic gresit in a oferi un buchet de flori unui barbat pe care il apreciezi, impreuna cu un cadou interesant. Florariile online care livreaza flori rapid oriunde in tara au suficiente oferte si pentru cei care vor sa le faca un cadou deosebit reprezentantilor sexului masculin. Spre deosebire de florile daruite femeilor, cele pentru barbati trebuie alese cu mare grija, barbatii se asteapta sa primeasca cu totul altceva decat femeile.

De pilda, vom comanda de la florariile care livreaza flori in Bucuresti sau Ilfov si in restul tariiin culori tari, fara a alege culorile pastel, e suficient sa avem o culoare sau doua, barbatii nu apreciaza deloc florile sau aranjamentele florale mult prea colorate. Daca ar fi sa alegi o culoare pentru buchetele pentru barbati te-ai putea gandi la verde sau la portocaliu, la rosu.

Floariile online care iti livreaza flori in cel mai scurt timp au pregatite si buchete de flori cu impact vizual puternic, impact pe care barbatii il cauta mereu. Florile incluse in buchete trebuie sa fie foarte bine puse in evidenta, sa fie alaturate unora care se pot transforma in mesageri ai unui mesaj puternic. 

Livrare flori Bucuresti                                                                                     

Accesoriile sunt foarte importante la florile cumparate de la florarii online care livreaza flori oriunde doreste clientul, cum e si Floraria de Vis, putem avea o sticluta de bautura, o rama vintage, o vaza deosebita sau orice alt accesoriu care se potriveste la aranjamentele florale. Accesoriile pentru barbati sunt ceva mai simple decat cele pentru femei, la barbati conteaza gestul si mai putin cat de scump sau de complex este accesoriu. Florile cu accesorii pentru barbati vor fi ambalate corespunzator si trimise rapid spre destinatar, mesajele vor fi mai puternice daca exista si felicitari personalizate lucrate manual, din cele mai bune materiale.

La capitolul flori de inclus in aranjamentele florale pentru barbati putem include trandafirii, crizantemele, crinii, dar si plantele in ghiveci sau florile exotice sunt alegeri perfecte. Un numar cat mai mare de fire incluse in buchete, cutii, cosuri va fi de dorit, barbatii vor sa primeasca buchete care arata bine si sunt elegante, cat mai deosebite.

Flori la domiciliu

Cand e bine sa trimiti flori barbatilor? Poti face comenzi de la florariile online care trimit flori la domiciliu cand e ziua de nastere sau onomastica. De asemenea putem trimite flori si cand vrem sa multumim cuiva care ne-a ajutat intr-un moment dificil pentru noi sau cand are loc o avansare la locul de munca. Pentru aniversare veti alege buchetele si cosurile de flori, pentru avansare sunt potrivite aranjamentele florale personalizate, cu felicitari pe care sa scrii si un mesaj dragut. Chiar si la spital poti trimite flori frumoase, dar fara parfum puternic, cei care sunt plecati departe pot primi flori pentru a sti cat de mult tin cei ramasi in orasul natal la ei.

Florile trimise la domiciliu ajung rapid la clienti, in patru ore le vor primi si confirmarea prin sms la livrare va fi perfecta pentru a sti ca mesajul tau a ajuns la destinatie. Florariile online raman cel mai bun loc pentru comanda de buchete de flori sau aranjamente florale deosebite pentru barbati, au preturi bune si servicii premium si consultanti care pot da informatii diverse despre comenzi si flori.

Leave a Comment