Fese mai frumoase și mai definite? Dr. Delbani știe cum se face!

Mărirea feselor este una dintre cele mai populare proceduri de chirurgie plastică din întreaga lume și milioane de femei caută să-și îmbunătățească aspectul feselor printr-o varietate de metode inovatoare. Astfel, dacă doriți să vă bucurați și dumneavoastră de efectele unui implant fesier reușit, Dr. Delbani vă poate ajuta în acest sens. Cu o experiență vastă în acest domeniu, Dr. Delbani a redat încrederea multor femei care se declarau nemulțumite de aspectul lor fizic.

Ce este un implant fesier?

Pentru a înțelege beneficiile implanturilor fesiere, este important să aflați cum funcționează procedura. Chirurgul nostru plastician, Dr. Delbani, face o incizie chirurgicală fie deasupra, fie sub mușchiul fesier pentru a crea un loc special unde vor fi puse implanturile. Apoi, implanturile fesiere introduse, iar chirurgul verifică de două ori dimensiunea lor, pentru a se asigura că dimensiunea arată cât mai natural. Apoi, incizia este închisă. Implanturile fesiere pot fi introduse fie deasupra, fie sub mușchii feselor, totul depinde de zona în care este nevoie să se facă ajustările de rigoare.

Cele mai mari avantaje ale implanturilor fesiere

Există câteva mari beneficii ale implanturilor fesiere pe care este important să le menționăm:

  • Procedura de punere a implanturilor fesiere este cel mai bun tip de intervenție chirurgicală plastică de efectuat la cei care nu au suficientă grăsime pe corp pentru un lifting brazilian sau alte proceduri de îmbunătățire a aspectului feselor. Doamnele și domnișoarele fără depozite suplimentare de grăsime pe corp pot alege această oportunitate.
  • Nu există riscul de reabsorbție a grăsimilor. Unele injecții pentru fese, inclusiv un lifting brazilian, au riscul ca grăsimea să fie absorbită în organism în alte zone ale corpului. Cu aceste implanturi fesiere, aveți garanția că implantul își va pierde din efect.
  • Procedura este destul de rapidă. Puteți termina procedura de implant fesier în câteva ore, iar apoi vă simțiți ca nouă.

Fesele rotunde, ferme au devenit o formă căutată în ultimii ani. Exercițiile fizice și scăderea în greutate pot ajuta la tonifierea mușchilor și la schimbarea aspectului zonei respective, dar implanturile fesiere pot fi o modalitate mai rapidă și mai ușoară de a obține un rezultat mai bine definit și de lungă durată.

Implanturile feselor și alte măriri fesiere funcționează de obicei cel mai bine pentru persoanele a căror greutate este stabilă și care nu au mult exces de piele. Astfel, Dr. Delbani va face o recomandare pentru mărirea feselor pe baza unor factori pertinenți, pentru că este vital să se țină cont de o serie de caracteristici corporale, care se dovedesc a fi definitorii înainte de realizarea operației în sine. Acești factori sunt:

  • Dimensiunea și forma fundului tău
  • Câtă grăsime aveți care poate fi folosită pentru proceduri alternative
  • Nivelul de activitate și rezultatul dorit
  • Calitatea pielii, inclusiv elasticitatea

Leave a Comment