Dispozitivele cu ultrasunete pentru șoareci – beneficii pentru gospodării

Căutați o soluție pentru a ține șoarecii și șobolanii departe de locuința dumneavoastră?  Un aparat cu ultrasunete pentru șoareci poate fi soluția ideală pentru tine, iar această metodă de rezolvare este din ce în ce mai populară deoarece este o metodă neletală și fără capcane.

Ce sunt ultrasunetele?

Ultrasunetele sunt unde mecanice care sunt inaudibile pentru oameni, dar foarte deranjante pentru rozătoare. Raza de auz al acestora este mai mare decât cea a urechii umane, motiv pentru care nu ne afectează, ci doar animalele. Astfel, dacă intenționați să cumpărați un aparat cu ultrasunete pentru șoareci, nu trebuie să vă gândiți că vă va deranja în vreun fel, pentru că nu este cazul.

Cum funcționează la șoareci și șobolani?

Aparatele cu ultrasunete pentru șoareci care emit sunete specifice ce sperie rozătoarele precum șobolanii și șoarecii sunt la mare căutare în zilele noastre, atât pentru gospodării, cât și pentru firme și companii. Dăunătorii sunt respinși deoarece nu se pot adapta la modificările frecvențelor emise de dispozitivul în cauză. Casa ta devine un loc ostil pentru aceste animale mici, pentru ca dezechilibrează funcțiile biologice, respingându-le.

Beneficiile aparatelor cu ultrasunete pentru șoareci de la oferte-shop.ro:

• Este un repelent, ceea ce înseamnă că nu omoară rozătoarele, ci doar le îndepărtează de locul în care prezența lor afectează viețile oamenilor

• Ajută la conservarea mediului înconjurător

• Oferă eficiență rapidă, chiar și atunci când vorbim despre situații destul de grave

• Sunt ușor de utilizat și nu implică o manipulare complexă;

• Funcționează la o priză;

• Netoxice

Cum funcționează aparatele cu ultrasunete pentru șoareci?

Aceste dispozitive electrice emit sunt numite ultrasunete care au o frecvență de vibrație prea mare pentru a fi concepute de urechea umană. Când putem auzi gama de sunete între 20 hertzi și 20.000 hertzi (Hz), nu auzim infrasunete (sub 20Hz), nici ultrasunete (peste 20kHz). Acestea din urmă sunt totuși ușor de auzit anumitor animale, inclusiv rozătoarelor, și chiar animalelor care le folosesc ca mijloc de comunicare, cum ar fi delfinul sau liliacul.

Prin urmare, acest spectru de frecvență include ultrasunetele și, pentru inconvenientul cauzat de acestea din urmă, anumite dispozitive sunt vândute în comerț pentru a ține la distanță șoarecii și șobolanii, iar la oferte-shop.ro puteți găsi aparate cu ultrasunete pentru șoareci la prețuri extrem de accesibile.

Mai mult decât atât, suntem de părere că orice gospodărie ar trebui să aibă mereu la îndemână un astfel de dispozitiv, mai ales dacă vorbim despre case la țară, ținând cont de faptul că au un preț foarte bun.

Comandă chiar acum de la oferte-shop.ro aparate cu ultrasunete pentru șoareci și ține la distanță toți dăunătorii care îți amenință casa! Meriți să trăiești într-un mediu sigur și curat, iar aceste aparate îți vor asigura un trai sigur, lipsit de prezența dăunătorilor.

Leave a Comment