De unde cumparam lenjeriile de pat

Lenjeriile  proaspat parfumate sau un sentiment cald sunt ideale pentru odihna linistita. Cand este in contact cu pielea, tesatura este un element cheie in alegerea cearsafului de pat, indiferent daca este unghiular (dedesubt) sau deasupra, si ne acopera noaptea. Sa aruncam o privire asupra celor mai populare trei tipuri de foi de lucru. Cand cumparati lenjeria Talis pentru unul dintre paturile standard, trebuie sa va amintiti sa va imbracati mai mult decat dimensiunea initiala pentru a infasura cel mai bine patul. Daca doriti sa masurati dimensiunea patului dvs., trebuie sa ambalati si cearsafurile intr-un mod special. Dupa efectuarea masuratorilor, am descoperit caracteristicile fiecarui element din trusa dubla sau simpla folosita pentru odihna zilnica! Asternutul poate fi asezat direct pe saltea fara a aseza cearsafuri pentru a proteja salteaua de praf, bacterii, sudoare si orice substante care pot patrunde si deteriora fundul patului. Husele saltelei sunt aproape intotdeauna realizate din burete cu colturi pentru a adera la colturile saltelei cu benzi elastice. Alternativ, capacul saltelei poate fi din bumbac si inchis cu un cablu elastic pentru a-l inchide sub pat.

Unii oameni aleg sa adauge o prelata dreptunghiulara la capacul saltelei si sa o lege la pat cu sireturi, ceea ce este foarte util pentru a preveni absorbtia lichidului de catre copii sau varstnici.  Tesatura oferita de Talis urmeaza acelasi principiu ca si husa saltelei si poate fi perfect aderata la husa saltelei, punand astfel fundamentul pentru noi. Spre deosebire de stratul superior, stratul inferior ramane mai neted si mai strans. Puteti combina optiunile de mai sus sau puteti alege culori neutre si tonuri moi pentru a se potrivi cu aproape toate modelele. Purtati un al doilea strat de piele noaptea pentru a infasura mai bine restul. Partea moale si confortabila este partea care este in contact cu corpul, iar partea cea mai aspra va fi folosita ca baza pentru alte paturi in sezonul mai rece. Cearsaful de pat superior trebuie sa fie mai mare decat cearsaful de pat si patul in sine, pentru a plia excesul sub saltea pentru a o infasura si a preveni patrunderea fluxului de aer extern. Acesta este motivul pentru care spun „Operatiune secreta”! Pe lateralul pernei, cearsaful de pat formeaza o cotitura, iar patura poate fi asezata dedesubt. Plapuma este elementul de baza pentru a face fata iernii.

Calde si moi, in functie de numarul si tipul de captuseala, pot fi furnizate diferite tipuri. Plapuma este intersectia dintre patura si plapuma, care este mai traditionala in dimensiunea standard. Un pachet deja compus. Forma si dimensiunea plapumii sunt aceleasi cu husa de plapuma inserata: prin urmare, este mai versatila si moderna. Fiecare plapuma are propria husa de plapuma, care are o dubla functie: sa ofere confort si caldura pielii noastre; sa protejeze plapuma de transpiratie, praf si bacterii. Husa de pilota este din bumbac, disponibila in diferite culori si modele. O punga dreptunghiulara cu deschideri laterale pentru a permite patrunderea pilotei. Huse de plapuma sunt de obicei pe doua fete, cu modele diferite pe fiecare parte.

Leave a Comment