De ce am invatat sa cant la pian

Sa inveti sa canti la un instrument poate avea o influenta importanta asupra vietii tale si nu aduce doar capacitatea de a reproduce o piesa. Din acest motiv este ideal sa apelam la cursuri la Ballet Art unde putem invata sa cantam la pian si ne bucura de mai multe avantaje aduse.

Dexteritatea aparatului locomotor

Majoritatea instrumentelor muzicale imbunatatesc considerabil dexteritatea, insa clapele pianului ajuta cursantii sa invete cum sa isi foloseasca mainile separat in actiuni foarte complexe, iar aceasta capacitate este utila in nenumarate alte momente ale vietii. De asemenea, cursantii au posibilitatea de a-si imbunatati coordonarea dintre ochi, maini si picioare.

Beneficii pe termen lung

Nu sunt impuse limite de varsta, motiv pentru care cursurile de pian sunt ideale pentru toate persoanele, dar mai ales pentru copii, intrucat capacitatea de a canta la pian aduce mai multe beneficii pe termen lung precum imbunatatirea abilitatilor de comunicare si ascutirea tuturor simturilor.

Valoare educationala

La Ballet Art profesorii sunt foarte bine pregatiti, motiv pentru care cursantii vor avea parte de conditii optime. Exista o legatura stransa intre disciplina si educatie in timpul cursurilor, fapt care isi lasa amprenta celor care invata sa cante. Totodata, aceasta este o ocazie ideala pentru imbogatirea culturii generale pentru ca se afla in fiecare zi lucruri noi legate de muzica si de istoria acestui fenomen.

O concentrare mai buna

Exista multe persoane care se pot confrunta cu probleme de concentrare, in special dupa o anumita varsta, insa prin simpla invatarea a folosirii pianului se imbunatateste considerabil aceasta abilitate pentru ca mintea lucreaza la foc automat pentru a lua decizii. Cu toate ca pianul este asociat intotdeauna cu arta creativa, o alta unealta importanta este reprezentata de gandire.

Aprecierea muzicii

Majoritatea persoanelor tind sa asculte muzica de la radio si cea cu care sunt bombardati, pe cand cei care invata sa cante la pian nu se limiteaza doar la un singur gen, ceea ce inseamna ca expunerea este mai mare, astfel ca sunt mult mai deschisi si pot invata sa aprecieze orice gen, de la muzica clasica, la jazz, folk, rock sau contemporana.

Disciplina

Persoane de toate varstele pot invata cum sa aiba mai multa rabdare in toate situatiile prin simpla invatare a folosirii pianului, iar profesorii de la Ballet Art sunt suficient de experimentati pentru a se adapta la fiecare cursant in parte, pentru ca acestia sa se dezvolte in cel mai scurt timp.

Cea mai buna alegere

Asadar, merita sa alegi cursuri la Ballet Art pentru ca a canta la pian este mai mult decat o arta, iar beneficiile aduse sunt atat pe termen scurt, cat si termen lung, iar orice persoana are posibilitatea de a se dezvolta continuu si de a invata cat mai mult.

Leave a Comment