De acum nu mai am probleme cu telefonul

Cu totii ne dorim sa folosim cele mai noi telefoane, care dispun de tot felul de functii moderne menite sa ne faca viata mult mai usoara. Totusi, chiar si o mica neatentie se poate lasa cu un display crapat, ceea ce altereaza mult experienta utilizatorilor, iar uneori folosirea telefonului poate deveni o adevarata bataie de cap. In schimb, in astfel de cazuri este bine sa apelam la cei mai bine pregatiti si problema se va remedia in cel mai scurt timp. Cu alte cuvinte, nu ai niciun motiv pentru care sa amani inlocuirea sticlei pentru telefonul tau.

Esti pe maini bune

Experienta este cea care face diferenta la PrestigeGSM, motiv pentru care stii ca ai nimerit in locul adecvat atunci cand ai o problema cu telefonul tau. Aceasta se va rezolva in cel mai scurt timp, indiferent daca este nevoie de inlocuire sticla iPhone X, fie de orice alta problema.

Pentru tot felul de telefoane

Mai mult, serviciile nu se rezuma numai la cele mai noi telefoane, asa ca nu conteaza daca folosesti modele noi Apple precum iPhone X, iPhone XS sau iPhone 8, ci se gasesc solutii si pentru modele lansate in urma cu cativa ani, precum iPhone 5S sau iPhone 6, care sunt foarte fiabile.

Scapa imediat de problema

Serviciile de la PrestigeGSM sunt de calitate si se pun in practica in cel mai scurt timp, motiv pentru care stii ca iti vei rezolva problema in mai putin de 20 de minute, asa ca nu trebuie sa stai prea mult timp fara telefon si nu trebuie sa iti dai viata peste cap acum.

Investitia este minima

Aici ai doua variante din care poti sa alege, iar prima dintre acestea este mai accesibila din punct de vedere financiar. Pentru a inlocui ecranul cu unul OEM in cazul unui iPhone X vei plati 900 de lei, insa in cazul in care iti doresti neaparat un ecran original Apple, pretul creste pana la 1400 de lei, acestea fiind, cu siguranta, cele mai mici preturi de pe piata.

Te bucuri si de garantie

De fiecare data cand apelezi la PrestigeGSM stii ca esti pe maini bune si ca ai parte de servicii de calitate, iar garantia nu lipseste. Cu alte cuvinte, daca te vei confrunta vreodata cu vreo problema a display-ului, aceasta va fi remediata in cel mai scurt timp, astfel incat sa poti sta fara nicio grija.

Telefonul va fi ca nou

Telefonul tau va arata ca nou si, cu siguranta, nimeni nu va sti sa faca vreo diferenta intre ecranul vechi si cel nou, asa ca de fiecare data cand ai o problema cu telefonul tau, stii care sunt oamenii potriviti catre care sa te orientezi.

Leave a Comment