Cum ingrijim un implant dentar?

Fixarea implanturilor dentare este o tehnica medicala, stomatologica, care permite ca pacientul sa se bucure de un rezultat estetic perfect, bazandu-se pe proteze care au sunt foarte rezistente in timp.

Cu toate acestea, pentru a profita de toate aceste avantaje pe care le au implanturile dentare, trebuie totusi sa luati cateva masuri de precautie. Prin urmare, este esential sa va verificati in mod regulat starea dentara, sa verificati progresul implanturilor si sa efectuati orice intretinere care este necesara odata cu trecerea anilor.

Prin urmare, se recomanda efectuarea a cel putin doua vizite anuale. Aceste vizite ar trebui sa fie o ocazie de a efectua verificarile necesare, dar si de a efectua tratamente de intretinere. De exemplu, este recomandat sa aveti dintii complet curatati cel putin o data pe an.

Totodata, este bine sa retineti ca medicul dentist de la Dental Medical este responsabil pentru plasarea implanturilor dentare si va face tot posibilul pentru ca operatia sa aiba succes.

In cele din urma, odata ce implanturile au fost fixate si toata grija v-a fost acordata, veti fi singurul responsabil pentru intretinerea corecta a implanturilor dentare. De fapt, depinde de  sa verificati starea implanturilor si sa aveti in vedere efectuarea controalele esentiale.

La Dental Medical puteti opta pentru un implant dentar la pret foarte bun, asta daca va grabiti putin, ca sa prindeti ofertele noastre. De asemenea, ne bazam pe o echipa de medici stomatologi foarte buni, care, pe langa faptul ca va pot realiza un implant dentar pret de nerefuzat, va vor asigura ca totul este in regula si ca va puteti baza pe lucrari ani multi de aici inainte.

Mai mult decat atat, pentru ca rezultatul sa fie cel scontat, este indicat sa tineti cont de cateva reguli. Astfel, trebuie sa ai grija de corpul tau pentru a evita pe cat posibil problemele de sangerare. Prin urmare, vom evita orice efort violent, avand in acelasi timp grija sa permitem corpului nostru sa se refaca rapid.

O crestere a tensiunii arteriale poate provoca sangerari in unele cazuri. Prin urmare, este important sa evitati alimentele care provoaca o crestere a tensiunii arteriale, asa cum sunt alcoolul sau cafeaua. Anumite alimente nu sunt recomandate deoarece pot favoriza cresterea bacteriilor. Asadar, este de preferat sa se evite consumul de produse lactate sau bere si sa se prefere alimentele fierte.

In plus, este necesar sa se adopte o igiena orala riguroasa, care va fi mentinuta printr-o periere si clatire foarte blanda cu o apa de gura.

Daca, in ciuda tuturor acestor precautii, apar sangerari, trebuie doar sa aplicati o compresa timp de 15 minute. Pe de alta parte, daca dupa 15 minute sangerarea nu se opreste, va trebui sa va contactati medicul stomatolog.

Leave a Comment