Cum avansul tehnologic revolutioneaza sanatatea

Folosirea celulelor stem a revolutionat medicina, astfel ca acestea sunt tot mai des folosite in ziua de azi, iar cei care nu cunosc informatii despre acestea au ocazia de-a o face in randurile urmatoare, StemSure aducand toate raspunsurile. Cu alte cuvinte, acestea sunt niste celule care se gasesc in corpul nostru si au scopul de a inlocui tesuturile distruse sau eliminate in urma unor afectiuni. In plus, acestea au capacitatea de a se adapta in diferite conditii, fie pentru a deveni celule ale pielii, ale sangelui, ale muschilor, oaselor, nervilor si nu numai.

Recoltare

Dupa ce sunt recoltate, acestea sunt depozitate intr-o banca celule stem, insa pana sa se ajunga aici exista doua surse principale pentru prelevarea acestora: cordonul ombilical – tesutul si sangele acestuia. Procedura in sine nu este complicata, fiind chiar simpla, accesibila, iar prelevarea este recomandata in conditiile in care cordonul omibilical si placenta nu sunt folosite in alte scopuri, astfel ca se irosesc.

Sangele cordonului ombilical

Acesta contine celule stem care sunt folosite la regenerarea maduvei osoase si ajuta la tratarea a peste 80 de afectiuni, printre care anemia, leucemia sau diferite forme de cancer, multe dintre acestea fiind foarte serioase. In acelasi timp, domeniul este studiat continuu, motiv pentru care se asteapta descoperirea a noi afectiuni care pot fi tratate cu ajutorul celulelor stem.

Tesutul cordonului ombilical

La fel ca sangele, si tesutul are acelasi scop si poate fi folosit in nenumarate conditii, de obicei pentru regenerarea pielii, astfel ca ranile pot fi tratate mult mai rapid, insa acesta reprezinta o solutie si pentru a testa produse anti imbratranire. Mai mult, pot fi tinute in frau afectiuni precum Crohn sau Lupus, acestea fiind autoimune, dar celulele sunt utile si in cardiologie, pentru regenerarea muschilor inimii sau pentru recuperarea in urma unor accidentari ale sportivilor, precum repararea ligamentelor sau cartilajelor.

Stocare

Asadar, acestea sunt recoltate la nastere iar apoi depozitate intr-o banca celule stem, existand sanse foarte mari sa fie utile mai apoi pentru tratarea copiilor sau chiar a rudelor apropiate, fara ca celulele sa fie respinse.

Conditii optime

Cine este interesat de toate beneficiile aduse de celulele stem trebuie sa stie ca are ocazia de a apela la Stemsure, aceasta fiind singura companie din acest domeniu care sa detina acreditarea Jacie, dar care sa opereze si ambele tipuri de celule, aducand toata flexibilitatea de care pot avea nevoie clientii. Cu o experienta bogata, de aproape 10 ani, e mult mai usor pentru parinti sa asigure sanatatea celor dragi printr-o procedura foarte simpla, care nu aduce nici un prejudiciu si nici un risc. Totul se efectueaza in conditii optime, in deplina siguranta, respectand cele mai inalte standarde impuse de Uniunea Europeana, asa ca merita sa descoperi oferta.

Leave a Comment