Chiar ai nevoie de o cutie pentru daruri la botez

Daca nu ai mai participat pana acum la un botez, cu siguranta, nu stii cum se desfasoara acesta si care este rolul tau in calitate de invitat. Bineinteles, aceasta ceremonie este organizata pentru a sarbatori aducerea pe lume a celor mici si este un eveniment important, ce se poate asemana cu o nunta, intrucat sunt foarte multe detalii care trebuie sa se puna la punct. Parintii trebuie sa se ocupe de diferite detalii, de la alegerea datei potrivite, a unui loc in care sa se desfasoare evenimentul, sa intocmeasca lista de invitati, sa aleaga meniul si nu numai.

Pentru cei care nu stiu, de obicei, dupa ce se termina botezul, invitatii vor darui un cadou sau un plic cu bani pentru cei mici, astfel ca parintii trebuie sa asigure cele mai bune conditii in acest sens. Se recomanda optarea pentru o cutie dar, intrucat pe aceasta cale gestul de a oferi un cadou este mult mai elegant, iar cu cat sunt mai deosebite aceste cutii, cu atat mai bine. Unele sunt clasice, simple, in timp ce altele sunt decorate in nenumarate moduri, pentru a se potrivi de minune cu tema abordata in cadrul evenimentului.

Gama variata

Este imposibil sa nu gasesti exact cea mai grozava varianta, intrucat sunt propuse peste 20 de optiuni la Andini, unele fiind elegante, in timp ce altele sunt amuzante, traditionale sau tematice, asa ca descopera-le pe toate inainte de a lua o decizie. Poti alege oricand o cutie alba infrumusetata cu un ursulet si un biberon, fie una cu Minnie Mouse care sa se dovedeasca a fi ideala pentru fetite, fie una trandafir, cu fluturasi, cu flori, cu alte personaje din desene animate si nu numai.

Calitate

Daca apelezi la Andini te bucuri de faptul ca produsele sunt de cea mai buna calitate, iar acest lucru este usor de observat din modul in care se prezinta cutiile, dar si pentru lunga durata de viata adusa, motiv pentru care se vor putea pastra drept amintire peste ani si ani.

Preturi bune

Si preturile sunt corecte, fiind accesibile pentru toate buzunarele, iar pentru o cutie cu buburuze parintii trebuie sa pregateasca numai 115 lei, pe cand pentru una care imita un patut pentru copii se poate cumpara la 180 de lei, insa nu trebuie omisa nici cea cu Minnie Mouse care poate fi a ta pentru numai 120 de lei.

Simplu si rapid

Asadar, pentru ca Andini e un magazin online, e foarte simplu si rapid sa fie alese produsele necesare, care se afla la numai doua, trei click-uri distanta, ocazie cu care se fac economii considerabile de timp si nimeni nu va avea parte de batai de cap, iar botezul va fi un adevarat succes.

 

Leave a Comment