Chestiuni de luni

Multe chestiuni tragi-comice s-au adunat in zilele acestea. Precum drama profesorului din Filiasi care a murit in rulota in care traia. Tipul avea 31 de ani, era de etnie rroma si neavand bani de butelie, a fost cadorisit de vecini cu o butelie care avea scapari. A murit in somn din cauza scurgerilor de gaze, nu inainte de a se captusi cu o raceala. Noaptea de dinainte dormise in aceeasi rulota, fara nicio incalzire…Preda la 3 scoli ca sa adune cele 18 ore necesare normei didactice. Nu trist, tragic de trist. Se pare ca omul vroia sa-si construiasca o casa- intre noi fie vorba, cu salariul de profesor ar fi reusit niciodata- dar eu ma intreb de ce nu s-a gasit totusi un loc la un internat scolar.
Pe un grup destinat oamenilor din soubiz am cascat ochii mari de caprioara inocenta la o tipa care dorea sa se angajeze ca…sirena.

Nu aveti nevoie de o sirena? Nu ati da bani sa vedeti asa o sirena? T, t, t, ce oameni fara simtaminte artistice….Postatea a disparut intre timp si nu va pot da detalii despre frumoasa sirena, am retinut doar ca era din Australia. Si am apucat sa preiau cateva fotografii din portofoliul artistei.