Cele mai importante evenimente auto programate pentru 2021

După un an în care restricțiile împotriva răspândirii de coronavirus au anulat majoritatea evenimentelor care presupuneau contact social, pasionații de mașini au trebuit să se mulțumească cu imaginile dezvăluite pe rețelele de socializare. Evenimentele din domeniul auto pot fi comparate la fel de bine cu evenimentele din sport. În ambele situații, lumea vină să vadă ceva, să se simtă bine și să interacționeze cu publicul. Evenimentele sunt o modalitate excelentă de a face cunoștință cu ultimele modele de mașini, biciclete incredibile sau piese de colecție.

Potrivit unui articol prezentat inițial de echipa din spatele site-ului Thecars.ro, un furnizor de știri despre domeniul auto, în cea de-a doua jumătate a anului, lucrurile par să revină la normal. Indiferent dacă doriți să fiți aproape de cele mai noi supercaruri, mașini clasice, motociclete sau motorsport, există câteva evenimente planificate pentru anul 2021 care vă vor satisface dorința de socializare. Evolution Battersea Park din Londra, cel mai mare salon auto din Marea Britanie, și-a deschis porțile vara aceasta. Iubitorii de mașini se pot delecta cu o mulțime de piese extraordinare și de cele mai noi inovații tehnologice. Carl Cox Motor Sport afișează, de asemenea, o serie de mașini din colecția sa privată, alături de toate mărcile auto cunoscute. Mai mult decât atât, acesta promite o selecție interesantă de vehicule istorice care s-au bucurat de un succes extraordinar la vremea respectivă.

Un alt eveniment așteptat cu sufletul la gură de către pasionații de curse de anduranță este celebra Cursa Le Mans care își va desfășura cea de-a 89-a ediție pe legendarul circuit La Sarthe. Considerat unul dintre cele mai așteptate evenimente din domeniul auto, doritorii se pot bucura de o experiență palpitantă în motorsport în weekendul 12 – 13 iunie 2021. Nu uitați să cumpărați bilete! Cursa începe la ora 15:00 sâmbătă și se termină la aceeași oră duminica. În fiecare an, Cursa Le Mans adună cele mai bune mașini sport și șoferi celebri pe o durată de 24 de ore. Nu pierdeți ocazia de lua parte la unul dintre cele mai așteptate momente ale anului din lumea motorsport.

Leave a Comment