Cea mai rezistenta vopsea pentru metal o gasiti la TonCorner

Stim deja faptul ca metalul este cel mai pretentios material cand vine vorba de aplicarea oricarei substante in vederea infrumusetarii lui. In momentul in care suprafetele vizate se afla in exterior si iau contact direct cu ploaia, razele solare puternice sau alte fenomene nefavorabile, lucrurile se complica si mai mult. Reactiile chimice pe care le poate genera aplicarea vopselei pe metal in combinatie cu aceste aspecte, duc la degradarea prematura a aspectului acestora. Avand in vedere aceste lucruri, la TonCorner am incercat sa gasim cea mai rezistenta formula de vopsea metal exterior care sa faca fata cu brio in aceste conditii.

Kit vopsea Metal RAL 6005 E-shop finisaje industriale

Calitate desavarsita si rezistenta inelungata

Ne-am concentrat toate eforturile in vederea conturarii unei formule extrem de calitative care sa faciliteze acest proces extrem de anevoios de vopsire a suprafetelor metalice dispuse in exterior. Astfel ca, dupa ani de incercari putem afirma faptul ca am descoperit o varianta care sa reziste ani de zile chiar si in cele mai nefaste conditii. Situatiile in care vopseaua aplicata pe metal rezista pentru perioade scurte de timp si aparitia urmelor de deteriorare faceau ca aspectul general sa fie unul neingrijit si neplacut, sunt date uitarii acum cu ajutorul gamei inovatoare de vopsea destinata in special acestei utilizari. Calitatea formulei face ca aspectul ideal sa fie rezultat in urma aplicarii chiar si a unui singur strat. Astfel se poate obtine o culoare opaca, intensa si uniforma, care nu este predispusa la dezlipirea sau deteriorare.

Varietate de optiuni estetice

Metalul nu trebuie sa fie peceput ca un material ce detine de o gama foarte restransa de culori pe care le poate avea. La TonCorner am creat o formula care sa asigure persistenta si intensitatea oricarei culori aplicate pe o suprafata metalica, inca de la primul strat. Dispunem de zeci de nuante derivate din aceeasi culoare de baza, de intensitati diferite, ceea ce creste sansele ca fiecare client sa isi gaseasaca varianta perfecta pentru el si locuinta sa.

Livrare rapida si preturi avantajoase la toata gama de vopsea metal exterior

Am conturat o serie de oferte si de preturi extrem de avantajoase la toata gama de vopsea TonCorner, pentru a pute oferi fiecarui client posibilitatea de a se bucura de calitatea pe care acestea o detin. In plus, asiguram si transport direct la domiciliu, oriunde in tara, pentru doar 19 lei pentru primul kg de vopsea, urmand sa se aplice o taxa de 1,6 lei pentru fiecare kg in plus. De asemenea, pentru a avea garantia ca optati pentru cele mai potrivite variante de vopsea pentru metal exterior, oferim gratuit sedinte de consultanta specializate, care sa va ajute in luarea unei decizii optime in raport cu nevoile dumneavoastra.

Leave a Comment