Ce spun fanii League of Legends despre serialul care a îngenuncheat utilizatorii Netflix

Toamna aceasta, Riot Games a lansat o nouă serie animată prin streaming. Utilizatorii Netflix s-au bucurat de o nouă poveste din universul League of Legends, unde campionii Jinx și Vi se luptă pentru a schimba lumea. Vorbim despre două surori unice, două orașe diferite în care inventatorii și tâlhării, politicienii și criminalii forțează limitele unei societăți distruse.

Seria televizată pentru adulți a fost anunțată cu ocazia celei de-a 10 aniversări a universului League of Legends. Serialul a fost produs de studioul francez de animație Fortiche sub supravegherea dezvoltatorului de jocuri Riot Games. Dacă iubești personajele din acest univers fantastic și plin de puteri nebănuite, noua serie de va impresiona profund. Efectul poate fi resimțit și de persoanele care nu au mai avut de-a face cu League of Legends, deoarece povestea are un fir narativ coerent, iar ideea în jurul căreia se petrece toată acțiunea este construită pe considerente fantastice care trezesc curiozitate și interes.

Locuitorii celor două orașe, din regiunea utopică Piltover și Zaun, din districtul subteran, se află într-un război continuu de supremație. Povestea se concentrează asupra originilor a doi dintre legendarii campioni LOL și asupra puterii care îi va despărți. „Lupta” dintre Vi și Jinx, protagonistele seriei, expun câteva asemănări din viața reală, unde frații mai mari au adesea un cuvânt de spus, pe când cei mici nu pot vedea dincolo fără să fie împinși de la spate. Este o animație plină de adrenalină care te face să tresari la fiecare cuvânt, lovitură și strigăt.

Dacă vreți să aflați mai multe informații despre noile titluri care stârnesc fanii comunităților de gameri sau iubitorii de fantasy din întreaga lume, accesați thegames.ro. Site-ul îți pune la dispoziție tot ceea ce trebuie să știi pentru a intra mai în universul magiei și a răufăcătorilor.

Leave a Comment