Ce mai prezinta H2O

Trick Masters Skate

Pregateste-ti tenisii pro model, pune grip-ul nou pe placa si da talpa pana in SkatePark Herastru sambata, 15 septembrie 2007, pentru a participa la unul din evenimentele majore ale scenei de skateboarding din Romania: Trick Masters Skate!   Noi punem la bataie premii substantiale (in buna traditie H2O: jumatate cash si jumatate produse), rampe, invitati speciali, muzica si Mountain Dew la greu. Tu nu trebuie sa vii decat cu placa gata de actiune si multa buna dispozitie. Si, daca se poate, cu un ollie mai inalt decat anul trecut, cu un best trick mai tehnic si cu o linie mai fluida pe traseu! Startul competitiei se da la ora 16 in punctul zero al sporturilor extreme din Romania: SkatePark Herastrau. 
In cazul in care concursul nu era indeajuns sa te ridice din pat, pro-skaterul german Michael Zakel (25 ani / Nurnberg), care ne-a vizitat si anul trecut, se intoarce in Bucuresti pentru o noua demonstratie. De data asta vine cu forte noi, in persoana colegului sau de la TX Sports Team, Max Beinhofer (19 ani / Nurnberg) si a cameramanului profesionist Mark Thode, care ne promite niste edituri  numai bune de Oscar. In plus, vor fi alaturi de noi si Sport Sangeros III, care ne-au rezervat incepand cu ora 19 locuri in primul rand la un concert 100% hardcorist!
   Dupa ce Write 4 Gold si Trick Masters Rolling au tinut capul de afis in lunile iulie si augst, Trick Masters Rolling incheie editia 2007 a Mountain Dew Urban Fest, cel mai amplu festival de cultura urbana din Romania, care a reusit in ultimii 3 ani sa aduca in prim plan sportul extrem si muzica underground. 
   Sponsori: Mountain Dew, C1RCA Footwear
   Parteneri Media: Pro Sport, 24 Fun, Knox
   Certified by Kiss FM
   Powered by H2O

Lansare Zale

   Duminica 16 septembrie, incepand cu ora 21, Club Suburbia va gazdui concertul de lansare a noului album Zale, “Respect“. Unul din cele mai asteptate albume de hip-hop romanesc ale anului, “Respect” contine 17 piese si colaborari cu Pavel Stratan, Piele, Mihnea (Luna Amara) si membrii Chill Brothers, Mike Diamondz si Pacha Man.   In proportie de 95% instrumentalele, mixajul si masterizarea reprezinta munca lui Yolo, care s-a depasit pe sine din punct de vedere tehnic si artistic. Albumul a fost imprimat si masterizat in perioada august 2005 – ianuarie 2007 in studioul Chill Brothers Records, studio aflat in coordonarea lui DJ Christu.
   Pretul unui bilet de intrare este de 12 Lei.

Finala Nationala la Downhill

   Finala Nationala la Downhill este organizata la Muntele Mic in 5-7 Octombrie, cu un nou traseu de DH omologat.
   Cupa Cetatilor este un eveniment inceput in anul 1998 cu un concurs amical de Cross-Country la Padurea Verde din Timisoara, evenimentul reusind in timp sa atraga diferiti sustinatori ai acestui sport pe 2 roti cu pedale, care au investit finante, energie si timp in organizarea lui.

Ne aflam acum la o a noua editie care este si una de anvergura, ea fiind prima care gazduieste si o Finala Nationala de Downhill si concursul NIGHT RIDE, concept al carui initiatori si parinti sunt organizatorii Cupei Cetatilor. 
 
   INSCRIEREA se face o­nline pana la data de 1 octombrie 2007, procedura necesitand downloadarea fisei de inscriere (de pe site-ul evenimentului www.cupacetatilor.ro ), completarea acesteia si trimiterea pe mail la adresa [email protected], urmand ca dupa veriifcarea si aprobarea ei sa primiti un raspuns cu numarul de inscriere aferent categoriei dumneavoastra precum si modalitatea de plata a celor 15 euro. Orice inscriere dupa aceasta data se poate face doar vineri 5 octombrie la locatia concursului inainte de sedinta de briefing, taxa fiind de 20 euro.
   In aceasta taxa este inclusa urcarea nelimitata ca numere cu telescaunul pentru sportivi, asistenta aeriana din partea celor 2 elicoptere ce vor veghea in caz de accidente, asistenta de la sol din partea echipajelor de Salvamont, arbitraj si cronometrare profesionale.
   CAZAREA se poate face la tariful de 28 de lei pe seara.
   URCAREA CU TELESCAUNUL se va face GRATUIT pentru toti sportivii inscrisi, precum si pentru participantii editiei anterioare.
   DOBOREREA RECORDULUI constituie un premiu aparte pentru participantii editiei anterioare care isi vor depasi timpul anterior precum si pentru cel ce doboara baremul de timp de numai 7 minute cu care s-a castigat pe 27-29 Iulie 2007
   DOWNHILL: traseu cu lungimea de 3.9 Kilometri, cu portiuni foarte tehnice ce solicita la maxim reflexele si abilitatile de Downhill-er ale sportivului, acesta este unul dintre cele mai dificile trasee din tara. Traseul are punctul de start la telescaunul Muntele Mic (stalpul 43) si finish-ul la capatul liniei telescaun. In timpul coborarii bikerii vor intalni atat zone cu piatra (bolovani mari), zone plate de pamant si drop-uri. Toate acestea sunt de o spectaculozitate deosebita ce dau o conotatie aparte evenimentului.
   NIGHT – RIDE : Concurs in care se va cobora “la gramada” (toti biciclistii deodata), concursul va avea loc seara pe drumul de coborare de la Crucea de pe Muntele Mic si pana la Telecabina. Intrecerea se va desfasura incepand cu ora 22, fiecare rider si bicicleta fiind echipata cu sistem de iluminare propriu.
   Mai multe detalii pe www.cupacetatilor.ro

      
  H2O Toata informatia a fost preluata de pe www.h2o.ro siteul oficial al shopului h2o
Si pentru cine n-a ajuns la AKON pe plaja H2O Mamaia apasati aici