Ce aduce nou gama germană de mașini Audi e-Tron

Am discutat despre cum sunt văzute vehiculele germane și despre modul în care aceste rezultate de performanță dobândite de-a lungul deceniilor au fost interpretate la nivel european, într-un articol recent publicat pe thecars.ro. Audi este unul dintre cei mai cunoscuți producători auto din lume, specializat în comercializarea vehiculelor de lux care să se plieze pe nevoile buzunarului tău.

Noul Audi e-Tron este un model complet electric care oferă o experiență de condus unică, datorită adăugării de facilități de înaltă calitate concepute pentru a atrage șoferii. Noul e-Tron, considerat unul dintre cele mai bune modele din gama producătorului, și-a găsit drumul într-o mare varietate de automobile. Spre deosebire de multe alte mașini electrice de pe piață, e-Tron a fost creat cu scopul de a oferi șoferilor o experiență similară cu cea a unui model standard pe benzină sau diesel.

Vehiculul german este disponibil în trei stiluri de caroserie: un hatchback ca versiune standard, Sportback și modelul GT. La fel ca toate mașinile din gama producătorului de lux, e-Tron prezintă un interior luxos, dotat cu scaune confortabile. De data aceasta, brandul produce o serie de modificări de stil și introduce un design mai agresiv, funcțiile păstrându-și aceleași standarde înalte.

Pe lângă cabina luxoasă, noua generație vine dotată cu tehnologie de ultimă oră. Un afișaj digital a luat locul vitezometrului, permițând șoferilor să adapteze informațiile afișate în timpul conducerii. Interiorul are o capacitate de depozitare de 660 de litri, ceea ce îl face ideal pentru călătorii lungi cu familia.

Mașinile germane și-au căpătat un renume de-a lungul deceniilor, motiv pentru care sunt atât de căutate în prezent. Grupul Volkswagen, este compania-mamă a mai multor branduri, printre care Audi, Volkswagen BMW, Skoda și Porsche. Producătorul este recunoscut în prezent ca una dintre cele mai mari companii de automobile la nivel mondial.

Leave a Comment