Cat costa polita de asigurare pentru locuinta ta

Casa este unul dintre bunurile noastre cele mai de pret astfel ca avem toate motivele sa apelam la o asigurare facultativa pentru casa daca ne dorim sa ne stim casa protejata. Chiar daca la prima vedere poate parea inutila, asigurarea facultativa a casei ne poate oferi tot confortul si siguranta in cazul in care au loc evenimente tragice.

Din pacate, in Romania, multi proprietari de case inca privesc neincrezatori brokerul de asigurari, deoarece acesta le creaza impresia ca vrea doar sa le ia bani din buzunar fara sa presteze nici un fel de servicii clare. Insa, asigurarile isi aduc beneficiile in momentul in care intervin clauzele din contract, nu imediat. Astfel asigurarile isi vor produce efectele in momentul in care bunul asigurat este deteriorat din motive care nu tin de vointa proprietarului.

Asigurarea facultativa pentru casa acopera riscuri precum incendiul, trasnetul, explozia, inundatiile. Ca urmare, daca se intampla ca locuinta sa fie deteriorata din cauza unui fenomen natural, a unei inundatii provocate de anumite defectiuni la instalatiile sanitare, a unui incendiu provocat de o problema a sistemului electric sau a celui de gaze, compania de asigurari, va interveni in a despagubi proprietarul astfel incat acesta sa-si poata acoperi pagubele si sa efectueze toate reparatiile necesare pentru reabilitarea casei.

Pentru ca in domeniul asigurarilor exista mai multe variante pentru politele de asigurare facultativa pentru casa, un rol important il are brokerul de asigurari TCV care va oferi cea mai buna solutie pentru fiecare client in functie de nevoile si bugetul disponibil. Acest lucru este posibil datorita numarul mare de companii de asigurare cu care lucreaza TCV.

Datorita vastei experiente din domeniu, reprezentantii TCV au observat ca daca o casa are un factor mai scazut de risc, suma care va trebui platita periodic de proprietar va fi mai mica. Pe de alta parte, spatiile rezidentiale sunt expuse unui risc mai scazut, ca urmare primele de asigurare nu vor reprezenta un efort financiar prea mare pentru proprietar. In schimb, beneficiile vor fi enorme daca, din nefericire va aparea un eveniment nefericit.

Prin numeroasele produse si servicii existente pe piata, TCV poate asigura inclusiv bunurile din spatiul asigurat, iar acest lucru se practica de catre proprietarii care detin bunuri cu o valoare mare. In aceasta situatie, proprietarii sunt mult mai constienti de riscurile la care se expun si aleg varianta unei asigurari complete a casei, dar si a ceea ce se afla in interiorul sau. Ca urmare, daca se va produce un eveniment nefericit, iar casa si dotarile au fost distruse complet, proprietarul va putea fi despagubit conform politei sale de asigurare.

In concluzie, daca iti doresti sa pui capul pe perna linistit alege intelept varianta asigurarii facultative pentru casa de la TCV!

Leave a Comment