Care sunt cele mai comune mituri referitoare la masturbare

Oamenii nu recunosc ca de multe ori isi provoaca singuri placer, aceasta purtand numele de masturbare.Intrebarea este oare de ce, de frica, de jena?Exista cateva mituri legate de mastrubare, iar de la Doctor Mit Bogdan Ivanescu vom afla care este adevarul.

  • Daca esti intr-o relatie nu te mai masturbezi

In primul rand unii dintre noi ne masturbam inca din prima copilarie pentru ca asa ne-am cunoscut corpurile.Ca urmare de ce sa nu o faci si in viata de adult?In plus de asta e chiar foarte erotic si excitant sa fi observant avand orgasm de unul singur.De altfel e greu sa iubesti pe altcineva daca nu te iubesti pe tine insuti.

Mai mult decat atat, masturbarea face parte din tratamentul in problemele de ejaculare precoce sau de anorgasmia feminina.

  • Masturbarea poate afecta organele genitale?

Indiferent cat de des vei practica masturbarea nu vei pati nimic. Organele genitale sunt evaluate pentru reproducere, ca urmare nu pot aparea consecinte negative in urma masturbarii.

  • Masturbarea te poate epuiza din punct de vedere sexual?

Exista posibilitatea sa nu mai ai chef sau sa nu mai experimentezi nu sotia nivelul de excitatie pe care il incerci cand faci aceasta fapta la calculator, in fata unui clip pornografic, dar asta nu inseamna ca esti epuizat sexual.Orgasme poti avea oricate pe parcursul unei zile, iar masturbarea te ajuta la atingerea lor pentru ca te ajuta sa-ti cunosti corpul mai bine si sa-l simti.

–         Vibratorul le poate face pe femei sa nu mai vrea un barbat

Indiferent cat de bun prieten este vibratorul pentru o femeie acesta nu va suplini existenta unui barbat langa tine.Relatia de cuplu este mai mult decat actul sexual in sine, iar aspectul emotional nu este suplinit de vibrator.

Acesta nu face decat sa stimuleze corpul femeii.Prin folosirea frecventa a vibratorului nu se reduce capacitatea unei femei de a avea orgasm sau de a fi stimulata si de altele.

–        Masturbarea e pentru toata lumea

Oamenii sunt destul de rusinosi cand vine vorba sa recunoasca fapta si se pare ca masturbarea este ceva raspandit, dar nu universal.

–        Masturbarea poate duce la probleme de sanatate?

Masturbarea este sanatoasa pentru ca la barbati, prin eliminarea frecventa a spermei imbunateste functia sexuala si contribuie la prevenirea cancerului de prostata, iar la femei, masturbarea le ajuta sa-si inteleaga anatomia genitala sis a ajunga mai usor la orgasm.

–        Pot deveni femeile dependente de vibrator?

Un lucru total neadevarat, dar in schimb pot atinge mai usor un orgasm cu vibratorul lor.Vibratorul poate deveni cel mult o preferinta personala care le ajuta mai bine la cee ace au nevoie.

Cu toate acestea, prioritar trebuie sa fie sexul cu partenerul, indiferent daca orgasmele sunt intense sau nu.

Descopera mai multe detalii din urmatorul videoclip Doctormit:

Leave a Comment