Am pregatit tot ce trebuie pentru inmormantare

Cu toate ca moartea unei persoane dragi reprezinta o adevarata tragedie in viata fiecarei persoane, in astfel de momente este nevoie de cat mai multa imobilizare pentru organizarea inmormantarii. Cu siguranta, sunt multi cei care nu stiu care sunt procedurile si ce au de facut in astfel de momente, motiv pentru care mai bine te lasi pe mana specialistilor. Apeleaza oricand la Servicii Funerare Luca si stii ca ai nimerit in locul potrivit cand ai nevoie de orice fel de ajutor. Bineinteles, totul incepe cu intocmire acte deces pentru care este nevoie de pierdut ceva timp, insa aici ai parte de indrumare pentru a-ti fi cat mai comod.

Sunt multe detalii administrative care trebuie sa fie puse la punct, iar printre cele mai importante dintre acestea putem aminti de certificatul medical ce constata decesul unei persoane sau adeverinta de inhumare, asa ca mai bine te lasi pe mana celor mai buni din domeniu care te vor indruma in acest sens. Exista si un ajutor de inmormantare de pe urma caruia poate sa profite oricine si, daca nu ai mai trecut prin asta, cel mai probabil nu stii care sunt procedurile. Astfel, acesta este un alt motiv pentru care Casa Funerara Luca iti propune cele mai bune conditii si te va ajuta sa obtii mai usor acel ajutor. Platesti suma intreaga aici pentru serviciile oferite, urmand ca mai apoi sa fie decontate, asa ca per total ajungi sa platesti o suma modica pentru inmormantare.

Pachetul potrivit

Aici sunt propuse mai multe pachete, asa ca iti va fi foarte usor sa alegi ceva care sa iti convina, iar fiecare dintre acestea pot fi personalizate. Preturile variaza de la 1300 de lei pana la 8000 de lei, asa ca sunt disponibile variante pentru toate nevoile si buzunarele. Totusi, trebuie avut in vedere si faptul ca exista un ajutor de inmormantare, care presupune ca din costurile totale se va deduce o anumita suma de bani, ceea ce presupune ca la final vei plati foarte putin. Aici la Casa Funerara Luca vei fi ajutat sa pregatesti dosarul si sa recuperezi banii in cel mai scurt timp.

Servicii complete

Nu in ultimul rand, si serviciile sunt complete, asa ca nu conteaza daca ai nevoie de intocmire acte deces, fie de pachete intregi, aici gasesti tot ce este nevoie pentru o inmormantare. De la constatarea decesului, pana la imbalsamare sau toaletare. Fiecare dintre acestea joaca un rol esential in cadrul ceremoniei si intregului proces, dar nu uita nici de transportul funerar, de aranjamentele florale, de urne si nu numai, asa ca apeleaza chiar acum la Casa Funerara Luca si bucura-te de cele mai bune conditii in aceste momente dificile.

Leave a Comment