Am gasit firma care sa se ocupe de inmormantari

Decesul neasteptat al unei rude apropiate nu iti lasa la dispozitie prea mult timp pentru un aranjament funerar. O inmormantare necesita eficienta si din pacate in astfel de momente ne este dificil sa ne adunam si sa nu omitem detalii importante. In acest sens au aparut firme care asigura servicii funerare in balta alba autorizate, printre care Casa Funerara Luca. Aceasta va prelua tot ce tine de organizarea unei inmormantari, de la comandarea servciilor speciale si pana la parastas. Iata care sunt principalele caracteristici pe care trebuie sa le respecte o firma de servicii funerare autorizata:

– firma trebuie sa aibe o reputatie

-sa aibe disponibile recenzii ale clientilor

-sa beneficieze de recomandari ale unor persoane apropriate

-o lista de servicii prestate

-sa coopereze cu institutiile abilitate

-sa detina propriul website unde sa fie specificat sediul firmei si personalul prestator de servicii

O firma de servicii funerare autorizata de incredere va avea intotdeauna documente reale, inclusiv o autorizatie de functionare si o licenta. Documentele vor arata data infiintarii firmei si serviciile pe care le poate presta.

Cele mai multe firme de servicii funerare autorizate au propriul lor site pe internet. Pe site se vor regasi informatii despre serviciile si preturile pe care firma le practica. Pentru a alege o firma de servicii funerare autorizata trebuie sa ne uitam la informatiile legate de firma, ale licentei si certificatului de functionare ale acesteia, inclusiv la descrierea fiecarui serviciu furnizat si costuri.

Inainte de a alege o firma de servicii funerare autorizata trebuie sa tinem cont de ce tipuri de servicii furnizeaza si la ce pret, daca va emite contract sau chitanta, ce mijloc de transport este folosit pentru transportul decedatului, in cat timp vor fi gata toate serviciile solicitate.

In mod clar, raspunsurile increzatoare si detaliate la intrebari reprezinta un semn de buna credinta si responsabilitate. Daca ai primit toate raspunsurile poti  stabili o intalnire cu un reprezentant al firmei  pentru a semna contractul sau pentru a plati si a primi chitanta.

Cei care ne pot recomanda o firma de servicii funerare pot fi reprezentanti ai ambulantei, politiei sau chiar lucratorii de la morga. Ei sunt cei care ne pot oferi sfaturi utile dar alegerea ne va apartine doar noua.

In momentul in care ne-am decis sa comandam serviciile de inmormantare de la o firma de servicii funerare autorizata este important sa solicitam o lista detaliata a serviciilor si bunurilor asigurate.

Pretul solicitat de firma de servicii funerare trebuie sa includa un sicriu, obiecte de doliu, transportul de acasa sau de la morga la casa mortuara si apoi  la cimitir. Taxa de inmormantare este achitata separat la administratia cimitirului.

Leave a Comment