Aici vei putea obtine finantarea pentru afacerea ta

Un numar tot mai mare de tineri viseaza sa devina antreprenori si sa detina propria afacere, insa pana sa ajunga aici e nevoie de depasirea mai multor obstacole. Unul dintre cei mai mari pasi care trebuie sa fie efectuati e reprezentat de obtinerea finantarii, iar in acest sens nu exista multe optiuni. Totusi, Omnicredit vine in ajutorul multora prin solutiile de finantare oferite, aceasta fiind o platforma care isi desfasoara activitatea exclusiv online si isi dedica activitatea persoanelor juridice, urmand ca in viitorul apropiat sa se dedice si persoanelor fizice.

Birocratia pune bete in roate

Tara noastra este bine cunoscuta pentru birocratia care pune bete in roate tuturor tinerilor antreprenori si celor care isi doresc sa dezvolte o afacere. In schimb, totul e mult mai simplu cand te orientezi catre solutii de finantare de la Omnicredit intrucat aici intregul sistem e bine pus la punct, iar toti cei interesati vor avea parte de o experienta placut. In plus, faptul ca activitatea se desfasoara online reprezinta un mare avantaj de care trebuie sa profiti.

Foloseste calculatorul pentru microcredite

De asemenea, platforma este foarte usor de folosit si aici ai la dispozitie un calculator pentru microcredite pe care il vei putea folosi oricand iti doresti. E simplu, trebuie doar sa alegi suma pe care vrei sa o imprumuti, pana la 250.000 de lei si durata imprumutului pana la 12 luni si astfel afli instant valoarea ratei lunare si suma pe care trebuie sa o returnezi.

Calculator factoring

Pe acelasi sistem se bazeaza si calculatorul pentru factoring pentru ca vei alege valoarea facturilor pana la 250.000 de lei si scadenta acestora pana la 120 de zile si instant vei afla suma pe care o vei primi.

Obtinerea rapida a finantarii

Sunt doar patru pasi simpli pe care trebuie sa ii parcurgi, incepand de la crearea contului in numai 30 de secunde si imediat poti plasa cererea de finantare prin incarcarea documentelor necesare in acest sens, iar raspunsul il primesti automat in cel mult o ora. Mai apoi, dupa ce cererea ta este aprobata, vei primi banii direct in cont in mai putin de 8 ore, totul fiind foarte simplu si fara batai de cap.

Pentru toate domeniile

Omnicredit poate sta la baza dezvoltarii unei afaceri din orice domeniu, iar aici optiunile sunt nelimitate. Poate intentionezi sa inaugurezi un teren de fotbal sau o cafenea, un restaurant cu specific romanesc, o spalatorie auto si de covoare, o florarie, un cabinet stomatologic, o firma de pompe funebre, fie un magazin online generalist, de acum stii ca totul este posibil atunci cand alegi solutii de finantare de la Omnicredit.

Ajutorul financiar de care aveai nevoie

Principalul obstacol cu care se confrunta fiecare antreprenor este reprezentat de finante, astfel ca acesta poate scapa din start de aceasta grija prin faptul ca Omnicredit aduce ajutorul cautat. Cu siguranta, exista mai multe surse de finantare insa acestea sunt dificil de obtinut din cauza conditiile stricte impuse, dar si a birocratiei, pe cand aici totul este mult mai simplu. De asemenea, si faptul ca Omnicredit e o platforma ce isi desfasoara activitatea online e un mare plus pentru ca toate informatiile de care ai nevoie se afla la numai cateva click-uri distanta.

Experienta bogata

Stii ca esti pe maini bune aici pentru ca specialistii de la Omnicredit au o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar. Cu ajutorul acestora orice antreprenor poate avea parte de educatia financiara care nu are cum sa lipseasca si, mai mult, acesta isi poate pune in practica creativitatea, venind cu cele mai inedinte idei prin intermediul carora sa isi dezvolte afacerea.

Leave a Comment