3 Motive bine întemeiate să apelezi la o firma de certificări ISO!

Firma de certificare ISO

Pentru ca o firmă să poată atinge succesul și să îl mențină trebuie să respecte anumite criterii de funcționare, în funcție de domeniul în care activează. În acest există standarde ISO care au fost special dezvoltate, iar pentru a demonstra că sunt respectate întocmai, vei avea nevoie de un certificat de conformitate emis de o instituție specializată. Prin deținerea acestuia se câștigă credibilitate în fața partenerilor și crește încrederea potențialilor clienți în produsele sau serviciile oferite. Certiso este o firma de certificare ISO care îți propune un pachet complet de servicii specializate care te vor ajuta să fii sigur că organizația ta activează în conformitate cu standardele vizate.

Ce înseamnă certificarea ISO?

ISO este abrevierea utilizată la nivel global pentru Organizația Internațională de Standardizare. Aceasta dezvoltă standarde universale care trebuie aplicate întocmai pentru a reglementa calitatea, siguranța și eficiența unor produse și servicii ce urmează a fi expuse publicului larg. Certificarea ISO vizează verificarea măsurii în care standardele în cauză sunt respectate în cadrul unei companii. Cu alte cuvinte, o firmă precum Certiso se asigură ca toate măsurile și regulile impuse sunt respectate pentru a consolida o piață sigură de consum și să sporească totodată eficiența și performanța companiilor.

 1. Beneficiezi de verificarea conformității pentru o gamă extinsă de standarde ISO

Fiecare domeniu de activitate este monitorizat după reguli specifice și motiv pentru care s-au dezvoltat standarde speciale pentru fiecare dintre acestea. Firmele ISO dețin pregătirea necesară pentru a se adapta tuturor schimbărilor care apar și a se asigura că toate organizațiile cu care colaborează implementează eficient aceste modificări. Standardele vizează mai multe aspecte ale activității unei companii, iar Certiso oferă servicii de certificare ISO pentru fiecare, după cum urmează:

 • ISO 9001- Sistem de Management al Calității;
 • ISO 14001 – Sistem de Management de Mediu;
 • ISO 13485 – Dispozitive medicale. Sisteme de management al calității;
 • ISO 22000/HACCP – Sistem de Management al Siguranței Alimentului;
 • ISO/IEC 27001 – Sistem de Management al Securității Informației;
 • ISO/IEC 20000 – Managementul Serviciilor in IT&C;
 • ISO/IEC 27701 – Managementul Informațiilor de Confidențialitate;
 • ISO 37001 – Sistem de Management Anti-mită;
 • ISO  50001 – Sistem de Management al Energiei.
 • Ai parte de servicii profesioniste

Certiso este o firmă de certificare ISO formată dintr-o echipă de tineri profesioniști cu viziune, gândire flexibilă și o capacitate înaltă de adaptare la tot ce e nou, care te va ajuta să te asiguri că fiecare pas pe care îl faci este în conformitate cu standardele pe care trebuie să le respecți. Expertiza specialiștilor este atestată de către Registrul Internațional al Auditorilor (IRCA) și, totodată, fiecare membru este absolvent al unor facultăți de profil în funcție de standardul pe care îl vizează. În plus, certificările oferite dețin acreditare ISO internațională emise de partenerii din Germania, Turcia și Coreea de Sud.

 • Profiți de soluții personalizate pentru fiecare buget!

Colaborarea cu Certiso se va dovedi a fi foarte avantajoasă pentru tine și din punct de vedere financiar. Fiecare ofertă conturată se personalizează în funcție de nevoile companiei tale, în așa fel încât să te bucuri de un raport cost-beneficii foarte rentabil. Specialiștii noștri te ajută analizezi întregul sistem de funcționare al organizației, să depistezi neregulile și să dezvolți planuri de remediere prin care să instaurezi o îmbunătățire vizibilă la nivel general. Soluțiile oferite vor fi întotdeauna accesibile pentru bugetul tău în așa fel încât să poți beneficia de acestea fără să fie nevoie să faci mari eforturi, în timp ce te bucuri de rapiditate în analiză și implementare.

Alege Certiso și bucură-te de servicii complete de certificare ISO în schimbul unor oferte foarte avantajoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *