De ce sunt bune instalatiile GPL

Instalatiile GPL nu mai reprezinta o raritate in conditiile in care preturile carburantilor au crescut considerabil in ultimele 12 luni, astfel ca sunt multi cei care prefera sa faca economii la fiecare drum parcurs. In schimb, aceste kit-uri GPL inca sunt privite cu suspiciune de catre unii, cu toate ca in ultimii ani s-au imbunatatit considerabil, iar astazi sunt disponibile pe piata cele mai grozave si eficiente versiuni. Astfel, aici este disponibila o gama foarte variata, motiv pentru care toti soferii pot gasi cele mai potrivite optiuni pentru propriile nevoi, fara a fi nevoiti sa pregateasca bugete generoase.

Economii importante

Bineinteles, unul dintre cele mai mari avantaje este reprezentat de faptul ca aceste instalatii ajuta orice sofer sa faca economii considerabile din punct de vedere financiar. De cele mai multe ori investitia se amortizeaza in mai putin de un an, in functie de distanta parcursa de fiecare sofer in parte, urmand ca apoi economiile sa fie resimtite direct in buzunarul acestora. Pretul mediu este de 500 de euro pentru acele kit-uri GPL universale, adica cele care se potrivesc in cazul mai multor masini, pe cand cele dedicate sunt putin mai costisitoare, insa sunt si mult mai eficiente.

Ideal pe termen lung

De asemenea, astfel de aparate se dovedesc a fi ideale pe termen lung intrucat duc la scaderea considerabila a consumului si orice sofer va face economii de 40% la fiecare drum parcurs. Totodata, aceste aparate prelungesc durata de viata a motorului pentru ca gazul petrolier lichefiat este un tip de carburant mult mai eficient, care se arde complet, motiv pentru care nu mai exista impuritati care sa se depuna pe diferite componente ale motorului.

Pentru orice tip de autoturism

In plus, aceste kit-uri GPL sunt special concepute pentru diferite tipuri de autoturisme, caz in care sunt putin mai costisitoare, fie oricand pot fi alese cele universale, insa a caror performante sunt inferioare. Fie ca detii un autoturism Dacia Logan, fie un Opel Astra, Volkswagen Golf, Ford Focus si nu numai, intotdeauna vei putea gasi instalatia de care ai nevoie.

Usor de montat si intretinut

Unul dintre avantajele aduse de aceste kit-uri GPL e reprezentat de faptul ca se instaleaza cu usurinta in cazul oricarui autoturism si nici intretinerea nu va atrage batai de cap, ceea ce presupune ca este usor sa se prelguneasca durata de viata a acestora pentru a functiona in cele mai bune conditii.

Vezi online

La MonteazaGPL vei gasi un magazin online unde ai la dispozitie toate produsele de care ai nevoie, motiv pentru care este foarte simplu sa treci printre toate optiunile disponibile si sa iei cea mai buna decizie in decurs de numai cateva minute, fara a fi nevoit sa aloci mult timp in acest sens.

Leave a Reply

Close Menu