Aici ai parte de cele mai bune servicii online

Prezenta in mediul online reprezinta o adevarata necesitate pentru orice organizatie, astfel incat sa poata fi creat un renume si sa existe o deschidere catre un public nelimitat. In schimb, nu este suficienta numai prezenta, intrucat aceasta trebuie sa fie intretinuta si sunt o multime de detalii de care trebuie sa se tina cont. Asadar, pentru a nu avea griji din acest punct de vedere se poate apela la Devpro care propune o multime de solutii in acest sens, inclusiv o platforma email hosting, care este necesara in diferite contexte.

Mai multe avantaje

In primul rand, interfata propusa include 20 de limbi, ceea ce presupune ca vor fi indeplinite cerintele impuse chiar si de catre cei mai speciali clienti. In al doilea rand, organizarea va fi mai simpla ca niciodata pentru ca exista o multime de tooluri in acest sens, precum emailuri care sa fie impartite, task-uri, calendar sau contacte, pentru ca toti membrii echipei sa se descurce mai bine. In acelasi timp, orice email se poate formata mai bine cu ajutorul uneltei HTML Mail si nu trebuie omise nici reminderele, astfel incat sa nu uiti niciodata de cele mai importante decizii care trebuie luate in anumite momente.

Ai acces si la notificari oricand vei primi o informatie care se dovedeste a fi utila si, cu alte cuvinte, orice client se bucura de toata libertatea de care are nevoie, iar protectia antivirus este importanta in toate conditiile pentru ca pe aceasta cale va scadea considerabil riscul unor atacuri cibernetice. Foarte utila este si functia de confirmare de primire a unui email pentru ca oricand poate sa fie facuta o mica greseala, iar adresele sa nu fie completate corect, fie sa existe o problema referitoare la conexiune si emailurile sa nu ajunga la destinatari.

Pachete accesibile

Aici ai la dispozitie patru pachete din care poti alege, cel mai accesibil fiind cel de 12 lei in fiecare luna, iar urmatorul este de 32 de lei. Pachetul Business poate fi ales pentru 63 de lei, iar pentru cel mai superior trebuie sa se aloce cate 99 de lei in fiecare luna si aduce 150 GB spatiu de stocare, 8 domenii gazduite, adrese de email nelimitate, protectie anti spam, suport configurare online, online garantat, backup zilnic si nu numai. In plus, pentru fiecare dintre aceste pachete comandate pentru 12 luni, 30 de zile sunt gratuite, asa ca merita sa profiti chiar acum.

Profesionalism

De fiecare data cand vei colabora cu Devpro, fie ca ai nevoie de platforma email hosting, fie de oricare alt serviciu, cu siguranta, vei fi pe deplin multumit de calitatea de care te vei bucura si de profesionalismul de care specialistii dau dovada, tratand cu seriozitate fiecare situatie in parte.

 

Leave a Reply

Close Menu