Chestiuni de luni

Multe chestiuni tragi-comice s-au adunat in zilele acestea. Precum drama profesorului din Filiasi care a murit in rulota in care traia. Tipul avea 31 de ani, era de etnie rroma si neavand bani de butelie, a fost cadorisit de vecini cu o butelie care avea scapari. A murit in somn din cauza scurgerilor de gaze, nu inainte de a se captusi cu o raceala. Noaptea de dinainte dormise in aceeasi rulota, fara nicio incalzire…Preda la 3 scoli ca sa adune cele 18 ore necesare normei didactice. Nu trist, tragic de trist. Se pare ca omul vroia sa-si construiasca o casa- intre noi fie vorba, cu salariul de profesor ar fi reusit niciodata- dar eu ma intreb de ce nu s-a gasit totusi un loc la un internat scolar.
Pe un grup destinat oamenilor din soubiz am cascat ochii mari de caprioara inocenta la o tipa care dorea sa se angajeze ca…sirena.

Nu aveti nevoie de o sirena? Nu ati da bani sa vedeti asa o sirena? T, t, t, ce oameni fara simtaminte artistice….Postatea a disparut intre timp si nu va pot da detalii despre frumoasa sirena, am retinut doar ca era din Australia. Si am apucat sa preiau cateva fotografii din portofoliul artistei.

Close Menu