Sfaturi pentur orice viitoare mamica

Orice viitoare mamica trebuie sa tina cont de o multime de reguli pentru a reduce riscurile pentru ea si bebelus, iar asigurarea sanatatii inainte de conceptie ar trebui sa fie o adevarata prioritate, in timp ce stilul de viata adecvat sa fie adaptat noilor conditii. In plus, primele saptamani de sarcina sunt esentiale pentru dezvoltarea bebelusilor, insa se poate intampla adesea ca multe femei sa nu constientizeze prezenta sarcinii decat la cateva saptamani de la concepere. Totusi, cu o planuire atenta sarcinile pot decurge in cele mai bune conditii, iar Femibion vine in ajutorul mamicilor cu cele mai pretioase sfaturi, informatii, dar si cu suplimente alimentare care sunt ideale pentru anumite faze.

Teste

Se recomanda ca inainte de conceptie sa fie efectuate mai multe teste prin care sa se determine istoricul medical al familiei, care este statusul vaccinarilor, prezenta unor afectiuni care trebuie combatute si abia dupa se recomanda conceperea intrucat toate mamicile trebuie sa fie complet sanatoase in acest punct.

Evitarea fumatului si alcoolului

Bineinteles, Femibion recomanda intotdeauna evitarea fumatului, fiind ideal ca acest viciu sa fie stopat cu cateva luni inainte de concepere pentru ca nicotina si toxinele sa fie eliminate din corp in mare masura. Si consumul de alcool trebuie evitat cu desavarsire intrucat acesta poate fi daunator pentru bebelusi.

Dieta adecvata

Planul alimentar trebuie sa fie complet si sa cuprinda toti nutrientii, vitaminele si mineralele necesare, fiind ideal ca dieta sa fie pregatita cu ajutorul unui medic nutritionist, specializat pe nevoile femeilor insarcinate.

Prevenirea defectelor

Pentru a preveni diferite defecte la nastere, Femibion recomanda suplimentele sale naturale care contin acid folic, un nutrient ce se gaseste in legumele cu frunze verzi, nuci, alune, citrice si nu numai, insa nu in cantitatile ideale, motiv pentru care e mult mai simplu sa fie administrata cate o tableta in fiecare zi.

Leave a Reply

Close Menu