De ce merita sa mergi in Amsterdam

Capitala Olandei este una dintre cele mai populare destinatii in acest an si pe buna dreptate intrucat turistii au parte de o multime de activitati aici. Asadar, poti sa vezi oferta Aerotravel pentru a descoperi care sunt perioadele ideale pentru programarea unui concediu, pentru a te bucura de cele mai bune preturi, si la avion si la cazare, iar de toate detaliile se ocupa Aerotravel, cel mai bun prieten al tuturor calatorilor.

Viziteaza Muzeul de Arta

Amsterdam este bine cunoscut pentru Muzeul de Arta cunoscut la nivel global si poate rivaliza cu oricare alta mare capitala a Europei la acest capitol. Muzeul este gazduit intr-o cladire care reprezinta opera arhitectului Pierre Cuypers, iar aceasta structura reprezinta o adevarata atractie in sine, dar la interior se gasesc cele mai mari comori, ale unor artisti incepand din secolul al 15-lea, de la Rembrandt pana la Van Gogh. Cu alte cuvinte, pasionatii de arta si nu numai trebuie sa viziteze acest muzeu care a fost supus unui amplu proces de restaurare in ultimii ani, astfel ca in ziua de azi se prezinta in cea mai grozava versiune posibila.

Descopera parcurile si canalele

Daca vezi oferta Aerotravel si alegi sa iti petreci vacanta in Amsterdam nu ai cum sa ratezi parcurile si canalele pentru care orasul este renumit. Totusi, daca mergi in capitala Olandei in cursul iernii ai parte de o experienta unica intrucat canalele sunt inghetate si poti patina de-a lungul lor.

Gaseste secretele din oras

Amsterdam este un oras foarte primitor cu oaspetii sai, motiv pentru care acestia sunt bine primiti, iar la fiecare pas au parte de tot felul de surprize, de la cafenele, restaurante, cluburi, terase, la cladiri care se remarca prin arhitectura lor, magazine si nu numai, o plimbare pe aici fiind o experienta unica pentru toti turistii.

Leave a Reply

Close Menu